14 Δεκεμβρίου 2013

Σοκ! Ο Τζόρτζ Σόρος, «ψέκασε» τη δωρεά του στη Νάουσα!

Μια δυσάρεστη έκπληξη, περίμενε σήμερα το πρωί τους κατοίκους της Νάουσας, όταν είδαν στον ουρανό της πόλης τους, ίχνη από χημικούς ψεκασμούς να σχηματίζουν το όνομα του σατανικού μεγιστάνα της Νέας Τάξης!

Αποφασισμένος να κάνει έστω και με το ζόρι, δεκτή την ύποπτη δωρεά του, που απορρίφθηκε αρχικά, φαίνεται ότι ήταν τελικά ο Τζορτζ Σόρος. Έτσι, ο εκπρόσωπος των σκοτεινών κέντρων, κατέφυγε στο γνωστό μέσο των χημικών ψεκασμών, προκειμένου να κάμψει την αντίσταση των κατοίκων της Νάουσας και να την επιβάλλει με το ζόρι!

Συγκεκριμένα, αεροπλάνα – που πιθανότατα ανήκουν σε κάποια κρυφή εταιρία του Soros – ψέκασαν την πόλη που του αντιστάθηκε, με το βρώμικο πετρέλαιο της δωρεάς, ανακατεμένο με ποιος ξέρει τι άλλα δηλητήρια. Μάλιστα η τεχνική των ψεκασμών, έχει προχωρήσει τόσο πολύ, ώστε ο Σόρος, υπέγραψε την πράξη του, γράφοντας το όνομά του με chemitrails!

Ανάστατοι οι κάτοικοι, που είδαν να γίνονται στόχος των σκοτεινών σχεδίων της Νέας Τάξης, κήρυξαν την πόλη σε κατάσταση «Συναγερμού Δωρεάς» και αποφάσισαν να κυκλοφορούν τις επόμενες μέρες με ειδικό αντιψεκαστικό κράνος και καλυμμένο πρόσωπο.

Φυσικά, τα σχολεία της περιοχής, θα παραμείνουν κλειστά, για λόγους ασφαλείας.


Tου Νίκου Ζαχαριάδη
protagon.gr