14 Δεκεμβρίου 2013

NY Post: «Σαν ξαναμμένος έφηβος έκανε ο Ομπάμα για την ξανθιά χαζή “bimbo” της Δανίας»

Σφοδρή επίθεση στον Μπαράκ Ομπάμα για την «απαράδεκτη συμπεριφορά του» στο μνημόσυνο του Μαντέλα, εξαπολύει η New York Post κατακεραυνώνοντας τον πλανητάρχη, επειδή φλέρταρε και χαζογελούσε με την πρωθυπουργό της Δανίας, επιδεικνύοντας συμπεριφορά που θυμίζει «κολεγιόπαιδο τρελαμένο από τις ορμόνες».
Το λίαν επικριτικό άρθρο γεμάτο γλαφυρές, ροζ περιγραφές, δεν φείδεται κοσμητικών επιθέτων ούτε για την πλανητάρχη, ούτε για την εντυπωσιακή πρωθυπουργό.

«Ίσως έπαθε υπογλυκαιμία και ήθελε σαν τρελός ένα δανέζικο γλυκό. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, ηγέτης του ελεύθερου κόσμου…απώλεσε την ηθική του, την αξιοπρέπεια και το μυαλό του, εκμεταλλευόμενος μια σοβαρή περίπτωση όπως η τελετή στη μνήμη του Μαντέλα, την περασμένη Τρίτη, για να συμπεριφερθεί σαν κολεγιόπαιδο καθοδόν για στριπτιτζάδικο που τον έχουν τρελάνει οι ορμόνες του».

«Ενώπιον 91 ηγετών από όλο τον κόσμο, ενώπιον του έθνους που πενθούσε και μποστά στην εμφανώς έξαλλη σύζυγό του Μισέλ, ο πρόεδρος φλέρταρε, χαζογελούσε, ψιθύριζε σαν άτακτο παιδί και γελοιοποιήθηκε με το που αντίκρισε τις αισθησιακές καμπύλες της παντρεμένης πρωθυπουργού της Δανίας, Χέλε Σμιντ. Για να μην μείνει πίσω, σε κακή συμπεριφορά, η Δανή μάγισσα, σήκωσε την φούστα της και έδειξε τα μακριά σκανδιναβικά της πόδια που καλύπτονταν από διαφανές μαύρο καλσόν.

Υπό το βλοσυρό βλέμμα της Μισέλ, την κρίση του κόσμου και την νοερή απιστία…ο πρόεδρος έσκυψε στο κενό προς την πλευρά της πρωθυπουργού με τα σταυρωμένα πόδια, η οποία στην Κοπεγχάγη είναι γνωστή ως φαν του αμερικανικού σίριαλ Sex and the City.


Η Σμιντ έβαλε τα χέρια της επικίνδυνα κοντά στο πλευρό του Ομπάμα. Το γελαστό κεφάλι του προέδρου μετακινήθηκε σε απόσταση ιντσών από την Δανή και πολύ μακρύτερα (γιάρδες) από την σύζυγό του. Στην συνέχεια ο Ομπάμα προχώρησε στην απορρόφηση θερμότητας από το σώμα της Δανής, κάτι που δεν θα αισθανθεί στο σπίτι για πολύ καιρό (…)

Η Μισέλ συνοφρυώθηκε και τον κοίταζε σα να ήθελε να φτύσει οξύ στον άνδρα που παντρεύτηκε, έναν καλό τύπο που την ταπείνωσε μπροστά στους φίλους τους, τον κόσμο και μια ξανθιά χαζογκόμενα (bimbo) που δεν είχε την σύνεση να καλυφθεί και να κρατήσει αποστάσεις» γράφει μεταξύ άλλων η New York Post και συνεχίζει:

«Εν τέλει, ο Ομπάμα πόζαρε στο iPhone για ένα φωτογραφικό πορτρέτο στο πλευρό της καυτής Δανής και του Βρετανού πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον..». Μετά επανήλθε στην τάξη όπως αναφέρει το δημοσίευμα και «απομακρύνθηκε από τις απαλές γάμπες του δανέζικου αντικειμένου του πόθου του» γέρνοντας πιο σοβαρός προς την Μισέλ.

Η Σμιντ (δεν φαίνεται) να θεώρησε ότι υπήρξε κάτι μεμπτό στην «δημόσια επίδειξη του μεσήλικου πόθου» θεωρώντας προφανώς ότι το κοινό δεν είδε κάτι «ανάρμοστο».

«Δεν ήταν ανάρμοστο;» αναρωτιέται με αγανάκτηση ο συντάκτης του άρθρου και καταλήγει:

«Ο Ομπάμα έχει να δώσει αρκετές εξηγήσεις. Στην γυναίκα που παντρεύτηκε, στις κόρες του. Στο λαό της Νοτίου Αφρικής και τους ανθρώπους εδώ (στην πατρίδα), που σκανδαλίστηκαν. Οφείλει στον κόσμο μια συγγνώμη».