22 Δεκεμβρίου 2013

Νακαταργηθεί το ΦΠΑ προτείνει ο Γλέζος αφού δεν υπήρχε στην Αλβανία του Χότζα και τη Σοβιετία του Στάλιν...

[Για τη λογική των ηλιθίων ότι ο ΦΠΑ σαν έμμεσος φόρος είναι άδικος φόρος αφού πληρώνουν το ίδιο ο πλούσιος κι ο φτωχός, είναι για τον πούτσ@, καθώς εγώ πίνω Μαλαματίνα και αποδίδω ΦΠΑ 1 ευρώ ενώ ο Κόκκαλης πίνει Dom Pérignon και αποδίδει ΦΠΑ 100 ευρώ... με μια σαπάνια που ανοίγει πληρώνει όσα εγώ όλο το χρόνο... άντε βλαμένοι]

Πρόταση για κατάργηση του ΦΠΑ διατυπώνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος σε συνέντευξή του στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία».

Ερωτηθείς για το ποια θεωρεί δίκαιη φορολογία ο κ. Γλέζος απαντά: «Να εισπράξεις από τον πλούσιο, κλείνοντας την ψαλίδα μεταξύ άμεσων και έμμεσων φόρων. Προτείνω να καταργηθεί ο ΦΠΑ».

Για το ενδεχόμενο οι πλούσιοι να μεταφέρουν τα χρήματά τους σε τράπεζες του εξωτερικού, ο κ. Γλέζος σημειώνει ότι «οι ελληνικές τράπεζες γνωρίζουν τα στοιχεία όσων αφαιρούν μεγάλα ποσά».

Στον τόπο καταγωγής της μητέρας του, την Πάρο, σημειώνει ο Μανώλης Γλέζος, ανακάλυψε 1.300 πολυτελείς βίλες που νοικιάζονται για υπέρογκα ποσά τα οποία δεν δηλώνονται.

Το κατήγγειλε, όπως επισημαίνει στην εφημερίδα, στα υπουργεία Οικονομικών, Τουρισμού, στο ΣΔΟΕ και το Δημοτικό Συμβούλιο για να λάβει την απάντηση ότι έγιναν… επτά συλλήψεις.