30 Δεκεμβρίου 2013

Βίντεο λίγο μετά το ατύχημα του Σουμάχερ-ΦΩΤΟ από το σημείο του ατυχήματος

Στις πλαγιές του χιονοδρομικού κέντρου Μέριμπελ, κάτω από την κορυφή του βουνού Σολίρ είχε το ατύχημα ο Μίκαελ Σουμάχερ.

Η Γερμανική Bild παρουσιάζει ένα σχέδιο στο οποίο δικαρίνεται το σημείο της άσχημης πτώσης. Εκεί, το πρωί της Κυριακής, ο Μίκαελ Σουμάχερ με τον 14χρονο γιό του, κατευθύνονταν προς την κοιλάδα όταν χτύπησε με το κεφάλι σε βράχο. Το σημείο είναι αυτό στον κόκκινο κύκλο.

Μάχη με τη ζωή ώρα με την ώρα δίνει ο Μίκαελ Σουμάχερ , όπως δήλωσε ο θεράπων ιατρός του Ζαν Φρανσουά Παγέν. Εξαιρετικά φειδωλός, αρκέστηκε να εξηγήσει την κατάσταση, χωρίς όμως να μπει σε λεπτομέρειες για την κατάσταση του κορυφαίου πρώην πιλοτου της Φόρμουλα 1, που χτύπησε στο κεφάλι την Κυριακή κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις.

«Μπορούμε να πούμε πως δίνει μάχη για τη ζωή του. Η κατάστασή του κρίνεται πολύ σοβαρή. Δεν μπορούμε να πούμε ακόμη πώς θα εξελιχθεί η κατάστασή του. Εργαζόμαστε ώρα με την ώρα, αλλά είναι πολύ νωρίς να πούμε κάτι με ασφάλεια. Από σεβασμό προς την οικογένειά του δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα. Η κατάστασή του είναι σοβαρή, αλλά δεν μπορούμε να πούμε λεπτομέρειες».


Βίντεο λίγο μετά το ατύχημα του Σουμάχερ

Bίντεο λίγο πέντε λεπτά μετά το ατύχημα του Σουμάχερ στο Μεριμπέλ, έδωσε στην δημοσιότητα ο πρώτος αυτόπτης μάρτυρας, Jerome Delmau,που ήταν σε θέση να κινηματογραφήσει την αναχώρηση του ελικοπτέρου που μετέφερε τον Γερμανό.

Σύμφωνα με την μαρτυρία του Delmau ο οποίος έφτασε λίγο μετά το ατύχημα, η πλαγιά ήταν απότομη και πολύ επικίνδυνη