16 Δεκεμβρίου 2013

Τι δηλώνουν οι βουλευτές της ΧΑ

Επτά ακίνητα έχει ο υπαρχηγός!

Ο φερόμενος ως υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, που κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού εμφανίζει εισοδήματα 46.487 ευρώ κατά το έτος 2009, αλλά και πάνω από 12.000 ευρώ για το έτος 2010. Είναι ιδιοκτήτης επτά ακινήτων και μάλιστα, έχει την πλήρη κυριότητα.

Ο κ.Παππάς έχει «ψίχουλα» στην τράπεζα, αφού οι καταθέσεις του δεν ξεπερνούν τα 500 ευρώ!

Λαγός χωρίς… πετραχήλια

Το άλλο πρωτοπαλίκαρο του Νίκου Μιχαλολιάκου, ο κ.Γιάννης Λαγός που είναι και αυτός προφυλακισμένος για την σύσταση εγκληματικής οργάνωσης έχει στην κατοχή του ένα και μοναδικό ακίνητο 50 τ.μ., ενώ οι καταθέσεις στην τράπεζα δεν ξεπερνούν τα 7 ευρώ!!!

«Φτωχαδάκι» και ο Παναγιώταρος !

Μια από τα ίδια και η περιουσία του Ηλία Παναγιώταρου! Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής εμφανίζει να έχει στην κατοχή του ένα μόνο ακίνητο στους Αγίους Θεοδώρους, 31 μόλις τ.μ. και το οποίο απέκτησε το 2005. Ο κ.Παναγιώταρος είναι συνδικαιούχος σε τραπεζικούς λογαριασμούς με τον πατέρα του και όχι με τη σύζυγό του, με τις συνολικές καταθέσεις να μην ξεπερνούν τα 200 ευρώ περίπου. Παρ' όλα αυτά ο ίδιος, φαίνεται να έχει στην κατοχή του τρία πλωτά ή εναέρια μέσα (!)

Σε καλύτερη "μοίρα" ο Μπούκουρας

Ένα μόνο ακίνητο 118 τ.μ.,που βρίσκεται στο Περιστέρι, έχει στην κατοχή του και ο Στάθης Μπούκουρας. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής έχει καταθέσεις ύψους περίπου 600 ευρώ σε 6 τράπεζες , ενώ από το 2009 φαίνεται να απέκτησε τρία πλωτά με αντίτιμο που κυμαίνονταν από 2.500 έως 14.000 ευρώ.¨

«Φορτωμένοι» ο Γερμενής και ο Ηλιόπουλος!

Ο κ. Γιώργος Γερμενής γνωστός και ως «Καιάδας» έχει στην κατοχή του ένα ακίνητο 406 τ.μ. ενώ φαίνεται να έχει στην κυριότητά του μετοχικό κεφάλαιο κοντά στις 300.000 ευρώ! Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής έχει καταθέσεις 12.000 ευρώ στο όνομα του, ενώ σε λογαριασμό που είναι συνδικαιούχος με τον πατέρα του υπάρχουν 27.000 ευρώ!

Ο βουλευτής Παναγιώτης Ηλιόπουλος έχει ακίνητα στους νομούς Μαγνησίας και  Αρκαδίας καταθέσεις περίπου 9.000 ευρώ  και ένα ΙΧ, το οποίο φαίνεται ότι απέκτησε πρόσφατα.