03 Δεκεμβρίου 2013

Έγγραφο λέει πως το αυτοκίνητο με το οποίο σκοτώθηκε ο Paul Walker δεν είναι για το δρόμο-έξαλλη η αδερφή του για τις φήμες περί ναρκωτικών

Εδώ και μερικές ώρες έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας ένα έγγραφο που δείχνει πως το μοιραίο αυτοκίνητο δεν έπρεπε να κυκλοφορεί στο δρόμο!

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, η Porshe είχε δώσει έγγραφο πως το συγκεκριμένο αυτοκίνητο....
"έχει τα μειονεκτήματα ενός αυτοκινήτου αγώνων" δηλαδή είναι κατασκευασμένο για ειδικούς χώρους και πίστες και όχι για τρέξιμο σε δρόμους πόλεων.... Λέγεται μάλιστα πως και οι δυο άντρες είχαν ενημερωθεί και το ήξεραν και εφόσον ασχολούνταν με αυτοκίνητα γνώριζαν αν πρέπει ή όχι να τρέχουν με αγωνιστικά αυτοκίνητα έξω ή όχι....


ΕΞΑΛΛΗ η αδερφή του: «Ο αδερφός μου δεν έπαιρνε ναρκωτικά και δεν έτρεχε»

​Έξαλλη είναι η αδερφή του Paul Walker, από δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν, και ήθελαν τον αδερφό της, να έχει πάρει ναρκωτικά ώστε να «φτιαχτεί» περισσότερο, ενώ έτρεχε στην αγωνιστική Porsche Carrera, με τον κολλητό του φίλο, Roger Rodas.



Η 37χρονη Ashlie Walker, τόνισε πως η οικογένεια της είναι συντετριμμένη από τα ψέματα που ακούστηκαν για τον αδερφό της.


Γι΄αυτό και αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της, λέγοντας:

«Μας πληγώνει όταν ακούμε τέτοια ψέματα για τον άνθρωπο που χάσαμε. Κάνε τη λύπη μας χειρότερη και πολύ πιο οδυνηρή. Όλα αυτά που ακούγονται είναι ανεύθυνοι ισχυρισμοί. Ο αδερφός μου, σκοτώθηκε σε ένα τρομερό δυστύχημα. Ούτε ναρκωτικά είχε πάρει, ούτε έτρεψε με τον Rodas».



Παράλληλα, η οικογένεια του Paul Walker, λέει πως προσπαθεί να ξεπεράσει την τραγική απώλεια βοηθούμενη από την πίστη της στους Μορμόνους:

«O Paul είναι ο μεγαλύτερος άγγελος στον ουρανό αυτή τη στιγμή. Είχε την μεγαλύτερη καρδιά στη γη. Είμαστε πολύ περήφανοι που τον είχαμε γιο και αδερφό» λένε ο πατέρας και τ’ αδέρφια του.