01 Δεκεμβρίου 2013

Αδύνατο να αναγνωριστεί η σορός του Paul Walker-Βίντεο: Η αγάπη του για την Ελλάδα-«Ήταν ο ήρωας μου. Ο αληθινός μου ήρωας» έγραψε η κόρη του

Μόνο θλίψη και συγκίνηση μπορούν να προκαλέσουν τα λόγια της 16χρόνης κόρης του αδικοχαμένου, Paul Walker, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο!
«Όταν ήμουν μικρή, μου έμαθε να περπατάω, να χαμογελάω και να μην τα παρατάω ποτέ. Τον αγάπησα πριν ακόμα μάθω τι είναι η αγάπη. ..
Ήταν ο ήρωας μου. Ο αληθινός μου ήρωας. Θα βρίσκεται πάντα στην καρδιά μου. Κλαίω την ώρα που γράφω αυτό . Έφυγες αλλά θα μείνεις αξέχαστος. Αναπαύσου εν ειρήνη μπαμπά!», γράφει η Meadow Walker στην προσωπική της σελίδα στο facebook ενώ πόσταρε και μια φωτογραφία με την λεζάντα: «Σ'αγαπώ μπαμπά».



Περιμένουν τα αποτελέσματα από συγκεκριμένες αναλύσεις

Το σώμα του άτυχου ηθοποιού κάηκε σε τέτοιο βαθμό που η ιατροδικαστική υπηρεσία δεν μπορεί να προχωρήσει σε ταυτοποίηση.

Όπως ανέφερε ο ιατροδικαστής η σορός του Paul Walker, αλλά και του συνεργάτη και φίλου του Roger Rodas δεν μπορούν να αναγνωριστούν και η αυτοψίες θα καθυστερήσουν καθώς περιμένουν τα αποτελέσματα από τις οδοντικές αναλύσεις.

Ο 38χρονος Rodas που οδηγούσε τη μοιραία Porsche ήταν φίλος του Walker την τελευταία δεκαετία. Οι δύο τους δημιούργησαν το "Reach Out World Wide", ίδρυμα που βοηθούσε μετά από φυσικές καταστροφές, όπως ο πρόσφατος τυφώνας στις Φιλιππίνες.

Η αγάπη του Γουόκερ για την Ελλάδα

Ο διάσημος ηθοποιός Πολ Γουόκερ λάτρευε την Ελλάδα και μάλιστα είχε δηλώσει ότι η κόρη του έχει ελληνικές ρίζες. Διακρινόταν για την έντονη φιλανθρωπική του δράση, αλλά και για την αγάπη του για τη θάλασσα, τα αυτοκίνητα και την ταχύτητα.

Δείτε το βίντεο από το STAR



gossip-tv.gr / enikos.gr / zappit.gr