30 Δεκεμβρίου 2013

ΦΩΤΟ: Τι ψήνει το top 100 της παγκόσμια διανόησης Αλέξης Τσίπρας; Κοντοσούβλι φυσικά...

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΚΑΨΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ Ο ΔΙΑΝΟΗΤΗΣ

Ο θρύλος βέβαια λέει ότι "αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με πολιτικούς που τον επισκέφθηκαν"... δηλ. ρε ΠΑΣΟΚια που γίνατε τώρα ΣΥΡΙΖΑ (εσείς που γράφετε τέτοιες παπαριές), που τον επισκέφθηκαν οι "πολιτικοί"; Στην ταβέρνα ή πήγαν σπίτι του και του είπαν "Αλέξη ήρθαμε για επίσκεψη για να βγούμε μια φωτο μαζί"; Και ποιοι πολιτικοί τον επισκέφθηκαν; Τον επισκέφθηκαν βουλευτές του και αρνήθηκε να βγει μαζί τους μια φώτο επειδή ήταν ταγάρια και δεν φορούσαν Burberry; Ή τον επισκέφθηκαν βουλευτές άλλων κομμάτων και ήθελαν να βγούνε και φώτο μαζί του; Εκτός αν εννοείτε "πολιτικούς" του "βλαχοδήμαρχους" όπως τους αποκαλούν στον ΣΥΡΙΖΑ... ρε άι στα διάολα με τις επικοινωνιακές παπαριές του 1980...

Τα Τζουμέρκα και την ιδιαίτερη πατρίδα του το Αθαμάνιο της Άρτας, διάλεξε για άλλη μια χρονιά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, για να περάσει τις μέρες των Χριστουγέννων.

Με παραδοσιακά φαγητά, καλό κρασί και τσίπουρο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ντυμένος με σπορ ρούχα, απόλαυσε λίγες ξέγνοιαστες στιγμές μακριά από τα άγχη της καθημερινότητας.

O Αλέξης Τσίπρας μάλιστα, βρέθηκε σε ταβέρνα στο Αθαμάνιο, εκεί όπου και έψησε μαζί με τον ιδιοκτήτη το παραδοσιακό κοντοσούβλι!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξης Τσίπρας αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με πολιτικούς που τον επισκέφθηκαν

Πηγή: Epirusgate.blogspot.gr