01 Μαΐου 2013

Πως χαρακτήριζαν οι Αμερικάνοι τον Κώστα Καραμανλή;

Τι αποκαλύπτει το Wikileaks από τις επιστολές του Ντάνιελ Σπέκχαρντ

Wikileaks: Ο Καραμανλής είναι ο Βούδας της ελληνικής πολιτικής σκηνής γιατί δεν αποκαλύπτει τις σκέψεις του. Ο Ντάνιελ Σπέκχαρντ χαρακτηρίζει τον τότε πρωθυπουργό Καραμανλή «Βούδα» της ελληνικής πολιτικής, γιατί δεν αποκαλύπτει τις σκέψεις του.

Αυτοί είναι οι φίλοι του Τζοχάρ Τσαρνάεφ που συνελήφθησαν για την επίθεση στη Βοστώνη [εικόνα]

Οι αμερικανικές αρχές ταυτοποίησαν σήμερα και απήγγειλαν κατηγορίες κατά τριών νέων υπόπτων για παρακώλυση των ερευνών για τη διαλεύκανση της υπόθεσης των βομβιστικών επιθέσεων στον μαραθώνιο της Βοστώνης, προκύπτει από τα δικόγραφα.

Και επισήμως «νεκρός» ο Καμμενος... αφου προσχώρησε ο Νικολό που είχε ψηφισει μνημόνια...

Τι δήλωσε ο πρόεδρος των "χριστιανοδημοκρατών"

Την απόφασή του να συνεργαστεί με το κόμμα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» αποκάλυψε σε συνομιλία του με δημοσιογράφους ο Νίκος Νικολόπουλος.

Ψύχωση με τον Μουρούτη....

Μέχρι και τα προγραμματα τους καταλαβαν και του κανουν πλακα:

Βίντεο με γελιο: "Δαίμονας" έχει μπει μέσα σε ποδοσφαιριστή!

Δείτε το απίστευτο βίντεο με τα εκατομμύρια views

Ένα απίστευτο βίντεο κάνει τις τελευταίες ημέρες το γύρο του διαδικτύου , έχοντας συγκεντρώσει εκατομμύρια views. Στο βίντεο φαίνεται σαν να έχει "καταλάβει" κάτι περίεργο έναν ποδοσφαιριστή και να τον κινεί μέσα στο γήπεδο!

«Είμαι εχθρός του ελληνικού έθνους» έγραφε ένας από τους συλληφθέντες σκ@τοψυχους

Προκλητικές αναρτήσεις στο Διαδίκτυο έκανε ο ένας εκ των πέντε συλληφθέντων της Νέας Φιλαδέλφειας. Πρόκειται για τον 40χρονο αντιεξουσιαστή παλιό γνώριμο των αρχών, ο οποίος είχε συλληφθεί τον Φεβρουάριο του 2011 για οπλοκατοχή.

H Aυγή επιτίθεται στον Ψαριανό: Πρόκειται για έναν κυνικό, συναισθηματικά απονεκρωμένο άνθρωπο

Μια δήλωση του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Γρηγόρη Ψαριανού ότι για τις αυτοκτονίες δεν φταίει η οικονομική κρίση αλλά ο τζόγος ή ο έρωτας, έδωσε την αφορμή στην εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ Αυγή να τον κάνει «φέτες».

Ξεφτίλα Τσίπρα που διαδήλωσε με 300 ΣΥΡΙΖΑίους

Μόνο με το ΠΑΜΕ μεγάλη διαδήλωση για την Εργατική Πρωτομαγιά δε γίνεται. Με το μπάχαλο που δημιουργήθηκε τις προηγούμενες ημέρες για το ποιος δουλεύει, ποιος απεργεί και ποιος… αργεί, η συγκέντρωση για την Πρωτομαγιά εξελίχθηκε σε φιάσκο. Από τις χειρότερες πορείες, τη χαρακτηρίζουν οι γνώστες.

Τρεις ύποπτοι συνελήφθησαν για την επίθεση στη Βοστώνη

Άλλοι τρεις ύποπτοι συνελήφθησαν στα πλαίσια της έρευνας για τις βομβιστικές επιθέσεις του περασμένου μηνός στον μαραθώνιο της Βοστώνης, ανακοίνωσε σήμερα με μήνυμά της στο Twitter η αστυνομία της αμερικανικής πόλης.

Αίσχος ρε Μέρκελ!! Απολύθηκε εκπαιδευτικός που έλειπε... χρόνια από τη δουλειά

Του Παναγιώτη Στάθη

Η στιγμή της "απελευθέρωσης" του επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρου Ρακιντζή, στον οποίο δόθηκε και πάλι το δικαίωμα να ασκεί ενστάσεις στις αποφάσεις του δευτεροβάθμιου πειθαρχικού, είναι αυτή που σημαίνει οριστικές απομακρύνσεις από το δημόσιο.

Κυκλοφορεί τη Μ. Πέμπτη το νέο χαρτονόμισμα των 5 ευρώ (φωτο)

Κυκλοφορεί την Μ. Πέμπτη το νέο χαρτονόμισμα των 5 ευρώ, μετά την ολοκλήρωση των προετοιμασιών την οποία γνωστοποίησε η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Το νέο τραπεζογραμμάτιο θα τεθεί σε κυκλοφορία σε ολόκληρη τη ζώνη του ευρώ, μέσω των παραδοσιακών διαύλων, δηλαδή μέσω των ταμείων των τραπεζών και των ATM.

"Άλλα 'ντ' άλλα λέει ο Σκουρλέτης - να διαγραφεί ο Λαφαζάνης"

"Είμαστε αλληλέγγυοι στους αγώνες του κυπριακού λαού και του ΑΚΕΛ ενάντια στις πολιτικές της λιτότητας και των μνημονίων, που εξαθλιώνουν τους λαούς και αποδομούν την Ευρώπη", δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Πάνος Σκουρλέτης.

Η ευχή Παπανδρέου υπέρ του Τσίπρα!

Έξαλλος είναι ο Γιώργος Παπανδρέου με την συμπεριφορά του Ευάγγελου Βενιζέλου, να του αποδόσει ευθύνες για τα οικονομικά του κινήματος. Ο πρώην πρωθυπουργός θεωρεί πως αυτό είναι αχαριστία από την πλευρά του νυνη προέρου και ασέβεια στην οικογένεια του που ίδρυσε το κίνημα, που κυβέρνησε την Ελλάδα για σχεδόν 25 χρόνια.

Ολοκληρώθηκε η πώληση του ΟΠΑΠ

Αποδεκτή έγινε από το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) η νέα βελτιωμένη προσφορά του επενδυτικού σχήματος Emma Delta Ltd για τον ΟΠΑΠ, και «έκλεισε» η συμφωνία για την πώληση του 33% του Οργανισμού.

ΦΩΤΟ: Όντως πολύ ωραία η πασχαλινη αφισα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΕροψεκασμένων

Δείτε τη:

Οι αληθειες που κρυβουν για την Πρωτομαγια:«Μπαουλο στο ξτλο εκαναν τους εργατες οι σοσιαλΗστες»

Αρχισαν παλι σημερα να μας ζαλιζουν με την εργατικη Πρωτομαγια του 1936 στη Θεσσαλονικη και οσους επεσαν νεκροι στις 8 και 9 Μαιου, δηλ. σχεδον 10 μερες μετα... αντιθετα σας κρυβουν οτι στην Αθηνα την Πρωτομαγια εγιναν 3 συγκεντρωσεις και ολως περιεργως ο αιμοσταγης Μεταξας δεν ειπε τσακιστε τους και δεν ανοιξε ρουθουνι... σας κρυβουν επισης οτι πχ. το 1923 επι Πλαστηρα που στηριζε ο Βενιζελος ειχαμε...

Τι έβαλε ρε πρωην παικτης του Αστερα... (video)

Ο, γνώριμος στους Έλληνες φιλάθλους, Ίσραελ Νταμόντε, πέτυχε απίστευτο γκολ με σουτ λίγο κάτω από τη σέντρα κόντρα στη Ρίβερ Πλέιτ…

Μπορεί από το 2008 ως το 2010 ο Νταμόντε να κατάφερε να σκοράρει μόνο μια φορά με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης και να τον θυμόμαστε για...

Γυμνό μοντέλο παίρνει το μετρό! (ΦΩΤΟ)

Αυτή είναι αμφίεση για το μετρό σε ώρα αιχμής: ΟΛΟΓΥΜΝΟ μπήκε γνωστό μοντέλο στο βαγόνι, με στόχο να βγάλει τους επιβάτες από την ρουτίνα της καθημερινότητας!
Καλά το σκέφτηκε ο εικαστικός καλλιτέχνης Milo Moire εκεί στο Ντίσελντορφ: πολύ κατσούφιασμα έχει πέσει, οπότε, τι καλύτερο από μία καλλίγραμμη μελαχρινή που ρούχα δεν φορεί;

Reuters: Στα 650 εκατ. ευρώ η νέα προσφορά της Emma Delta για τον ΟΠΑΠ

Στην κατάθεση νέας βελτιωμένης προσφοράς για την εξαγορά του 33% του ΟΠΑΠ προχώρησε η Emma Delta. Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Reuters η νέα πρόταση το ελληνοτσεχικό επενδυτικό fund ανέρχεται στα 650 εκατ. ευρώ, είναι, δηλαδή, 28 εκατ. ευρώ βελτιωμένη σε σχέση με την αρχική.

Βίντεο-σοκ με δασκάλα χορού που κακοποιεί μαθήτριά της (video)


Ένα σοκαριστικό βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες, το οποίο δείχνει μία δασκάλα χορού από την Κίνα να μην ανέχεται τα λάθη μαθήτριάς της, με αποτέλεσμα να την χτυπά βάναυσα στο πρόσωπο με μία μπαγκέτα και να την κλωτσά με δύναμη στα πόδια.

Γιατί νηστεύουμε το Πάσχα

Η νηστεία, που είναι και το βασικό έθιμο της Μεγάλης Εβδομάδας, γίνεται για να επέλθει κάθαρση σε αυτούς που την ακολουθούν και να δηλώσουν το πένθος για την σταύρωση του Ιησού. Η νηστεία δεν πρέπει να συνοδεύεται μόνο από αποχή στις «απαγορευμένες» τροφές, αλλά και από ένα γενικότερο κλίμα κατάνυξης, πίστης και συμφιλίωσης.

Ο Μπόατενγκ θα κλείσει στον Ολυμπιακό...

Η αλήθεια είναι πως στον Ολυμπιακό ψιλοανησύχησαν με τα σενάρια που στέλνουν τον Γκανέζο στη Φούλαμ αλλά η ηρεμία επανήλθε γρήγορα στου Ρέντη μετά από τις απαραίτητες διευκρινήσεις...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Κύριε Σαμαρά: Μα αυτοί μας χρεοκόπησαν...

Κ. Στουπας

Η επιλογή του κ. Θ. Αμπατζόγλου στη θέση του διοικητή του ΟΑΕΔ, στη θέση του κ. Κικίλια που απομακρύνθηκε, μετά τα τελευταία γεγονότα, είναι χαρακτηριστική του τρόπου που κυβερνάται η ελληνική σοβιετία και καταδεικνύει τις πήγες της κακοδαιμονίας της ελληνικής χρεοκοπίας.

Συνεργός του Μαζιώτη ο στρατολόγος των Πυρήνων

Είναι μαζί στον σύλλογο Αντιρρησιών Συνείδησης

Παλιός φίλος του καταζητούμενου Νίκου Μαζιώτη είναι ο στρατολόγος των Πυρήνων που συνελήφθη μαζί με άλλους τέσσερις χθες σε καφετέρια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Πως θα ξεχωρίσετε το εισαγόμενο αρνί από το ελληνικό

Προσοχή στις σφραγίδες και στις παγίδες ...

Με την Κυριακή του Πάσχα να πλησιάζει, οι Έλληνες πολίτες ήδη έχουν αρχίσει ή ολοκληρώσει τα ψώνια τους για το τραπέζι το οποίο θα περιλαμβάνει τον παραδοσιακό οβελία. Ωστόσο δεν είναι όμως λίγες οι φορές, που το αρνί το οποίο αγοράζουν οι καταναλωτές και φτάνει στο πιάτο τους, αν και το έχουν πληρώσει για ντόπιο, μιλάει... ξένες γλώσσες.

Ο πρωην ΠΑΣΟΚος Τσουκαλάς (ΣΥΡΙΖΑ) υπερασπιζεται τους συνδικαλιστες


«Εκτός από το μαύρο πολιτικό χρήμα, υπάρχει και το μαύρο συνδικαλιστικό χρήμα», τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και στο πάνελ του MEGA ξέσπασε καβγάς.

"Έχει και καλά η τρόικα" (video)

Φωτιά στο στούντιο του ΑΝΤ1 όταν η βουλευτίνα της ΔΗΜΑΡ, Νίκη Φούντα τόλμησε να μιλήσει για τα ... καλά της τρόικας

«Ένα από τα καλά της τρόικας είναι η αξιολόγηση» είπε η βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς, Νίκη Φούντα, και το στούντιο του ΑΝΤ1 λίγο έλειψε να πάρει... φωτιά.

Δειτε το βιντεο:

Σηφουνάκης: Είσαι κότα και γελοίος -Γαληνός (ΑΝΕΛ): Γελοίος είσαι εσύ ρε σαχλαμάρα [βίντεο]

Βαριές εκφράσεις αντάλλαξαν ο βουλευτής Λέσβου του ΠΑΣΟΚ Νίκος Σηφουνάκης και ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Σπύρος Γαληνός, σε τηλεοπτική εκπομπή, με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς εκατέρωθεν να διαδέχονται ο ένας τον άλλον.

Συνελήφθη για τρομοκρατία ο γιος του συνδικαλιστή του ΣΥΡΙΖΑ (φωτό)

Ραγδαίες εξελίξεις καταγράφονται στο μέτωπο της τρομοκρατίας καθώς η Αστυνομία προχώρησε στις 4.30 το πρωί στη σύλληψη των δύο υπόπτων που κατηγορούνται για τρομοκρατικές ενέργειες Φ. Χαρίση – Πούλου και Αρ. Ντάλιου καθώς και τριών ακόμη με τις κατηγορίες για υπόθαλψη , χρήση πλαστών εγγράφων κτλ.

Οι “βενιζελικοί” βάζουν στο κάδρο (και) τον ψηστη της Παρου

Η θυελλώδης κόντρα που έχει ξεσπάσει στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ ανάμεσα σε “βενιζελικούς” και “παπανδρεϊκούς” με επίκεντρο την οικονομική διαχείριση του ταμείου του Κινήματος τα προηγούμενα χρόνια, και τα συσσωρευμένα χρέη τα οποία καλείται να αντιμετωπίσει η σημερινή ηγεσία της Ιπποκράτους, έχει συνέχεια, κορυφώνεται και αρχίζει να… επεκτείνεται.

Άγριο ξύλο στο κοινοβούλιο της Βενεζουέλας (video)

Στιγμές βίας εκτυλίχθηκαν στο εσωτερικό του κοινοβουλίου της Βενεζουέλας την Τρίτη, προκαλώντας τον τραυματισμό βουλευτών, κατά τη διάρκεια μιας τεταμένης συνεδρίασης, ενώ η χώρα βρίσκεται στο πόδι από την αντιπολίτευση η οποία αμφισβητεί τα εκλογικά αποτελέσματα που ανέδειξαν νικητή τον Νίκολα Μαδούρο.

Ελεύθερη η πρώην σταρ Ελλάς που βρέθηκε μπλεγμένη με τη μαφία της Πάτρας

Εληξε προσωρινά η περιπέτεια της πρώην σταρ Ελλάς Διονυσίας Κουκίου, η οποία μετά από τρεις ημέρες κράτησης στην Ασφάλεια, μαζί με τον πυγμάχο φίλο της, Τάσο Μπερδέση, αφέθηκε ελεύθερη.

Μεγάλη Τετάρτη: «Του Δείπνου Σου του Μυστικού»

Στις εκκλησίες το πρωί της Μ. Τετάρτης τελείται o εσπερινός της Μεγάλης Τετάρτης και Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία.

Αυτή είναι η πρώτη ιστοσελίδα που κατασκευάστηκε στην Ιστορία [εικόνα]

Την πρώτη ιστοσελίδα στην Ιστορία του Παγκόσμιου Ιστού ανέλαβε να αναβιώσει η ομάδα του CERN με αφορμή τα γενέθλια του World Wide Web που στις 30 Απριλίου έκλεισε τα 20 του χρόνια.

ΒΙΝΤΕΟ: Κεραυνός χτυπά Airbus της Emirates!

Ένα αεροσκάφος Airbus 380 της Emirates, προερχόμενο από το Ντουμπάι, χτυπήθηκε από κεραυνό!

Κατά τη διάρκεια της προσγείωσής του στο αεροδρόμιο Heathrow στη Βρετανία το Airbus χτυπήθηκε από κεραυνό, χωρίς όμως να τραυματιστεί κανείς από τους επιβάτες του.

ΦΩΤΟ: Φάτε Κομμουνισμό και Σοσιαλισμό!

Ζείτε σε μια δυστοπία όπου ο χειρότερος σας εχθρός είναι ο ευατός σας.
Άλλα κράτη ξεπεράσαν το κόμπλεξ αυτό και τώρα μεγαλουργούνε.

Σύντροφος της αστρολόγου Λιβάνη: Δεν τη σκότωσα εγώ, υπήρχε κι άλλος άνδρας στο αμάξι

Σε θρίλερ εξελίσσεται το έγκλημα πάθους που έγινε τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης στην Κηφισιά με θύμα τη γνωστή αστρολόγο Νατάσα Λιβάνη, καθώς ο φερόμενος ως δράστης δηλώνει ότι δεν θυμάται τίποτα και δείχνει ως πιθανό δράστη ένα άλλο πρόσωπο.

Τι κυκλοφορία έχουν οι μεγαλύτερες αμερικάνικες εφημερίδες (πινακας)

Μικρή είναι αναλογικά με το μέγεθος της χώρας η κυκλοφορία των αμερικάνικων εφημερίδων, ίσως λόγω της τοπικής εμβέλειά τους, αν σκεφτούμε οτι στην Ελλάδα της κρίσης κάποιες εφημερίδες πουλάνε 100.000 και πλεον φύλλα ή η Bild στη Γερμανία πουλάει 4-5 εκ.  Όπως ανακοίνωσε η Alliance for Audited Media η κυκλοφορια των αμερικάνικων καθημερινών  φημερίδων αυξήθηκε κατα 0,7%, των κυριακάτικων (που εχουν και το μεγαλύτερο μεριδιο της διαφημιστικής πίτας) μειώθηκε κατά 1,4% ενώ το ποσοστό όσων διαβάζουν τις εφημερίδες ονλαϊν ειναι 19% και αυξήθηκε κατά 14%. Η εφημερίδα με τη μεγαλύτερη κυκλοφορία παραμένει η...

Δεν εχει τέλος η λαμογιά: Υποπτες 9.371 ή το 8% των συντάξεων λόγω θανάτου

Ως ύποπτες εξετάζονται χιλιάδες συντάξεις, 9.371 για την ακρίβεια, μετά τις διασταυρώσεις των μητρώων συνταξιούχων. Οι διασταυρώσεις διενεργήθηκαν από το υπουργείο Εσωτερικών.

Ο Σταθάκης διαφωνεί με το ΑΚΕΛ... ενώ ο Λαφαζάνης συμφωνεί

Ενόσω η απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ υπέρ της εξόδου της Κύπρου από το ευρώ έχει ήδη αρχίσει να συζητείται στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, ο «σκιώδης υπουργός» Ανάπτυξης της Κουμουνδούρου δεν έκρυψε τη διαφωνία του με τους «συντρόφους» Κύπριους

ΒΙΝΤΕΟ: Στον τελικό η Ντόρτμουντ αν και έχασε 2-0

Δείτε το βιντεο με τους Ισπανους να σημειώνουν 2 γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο: