27 Ιουλίου 2013

Υπάρχουν μόνο κακοί δεξιοί...

Αυτό μας παραμυθιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ και τα τσιράκια του ...

Οι ΔΕΞΙΟΙ , αυτοί που προσπαθούν με κάθε τρόπο να ρίξουν λάδι στην φωτιά του εμφύλιου διχασμού...

Υπάρχουν μόνο "φασίστες" που εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι οι ακροαριστεροί έχουν κάνει κατάληψη στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ ...΄

Tα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (28 Ιουλίου 2013)

Δείτε τα:

Ρόδος: Ποινή φυλάκισης 8 μηνών σε κλέφτη πρόεδρο κοινότητας

Ποινή φυλάκισης 8 μηνών με αναστολή επιβλήθηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου σε πρόεδρο τοπικής Κοινότητας στη Νότια Ρόδο, ο οποίος κατηγορείται για κλοπή.

Επιβάτης καταγράφει τη στιγμή της πρόσκρουσης αεροσκάφους στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης

Καρέ καρέ ένας επιβάτης κατέγραψε μέσα από την καμπίνα του αεροσκάφους τη στιγμή που το Boeing 737 της εταιρίας Southwest προσγειώνεται στο αεροδρόμιο LaGuardia της Νέας Υόρκης.

Σαμαράς και 3 υπουργοί είχαν ξεκινήσει την περιήγηση 40' ... και τότε ήρθε κι ο Χατζηδάκης

Ποια είναι η... "Ώρα Σαμαρά"; Ο πρωθυπουργός όχι μόνο δεν αργεί στις υποχρεώσεις του αλλά... εκανε τον Χατζηδάκη να τρέχει καταιδρωμένος...

Ο πρωθυπουργός ακολουθεί μία περίεργη συνήθεια αφού σε όλες τις υποχρεώσεις του δεν είναι ποτέ στην ώρα του. Φθάνει πάντα μισή περίπου ώρα...

Τούρκος μεγιστάνας ερωτευμένος σφόδρα με πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό!

Έχει έρθει στην Ελλάδα και την πολιορκεί για να τον παντρευτεί!

Αυτό που δεν κατάφερε κανένας Έλληνας ως τώρα με την όμορφη ηθοποιό, δεν αποκλείεται να το δούμε από Τούρκο! Πολυεκατομμυριούχος από την Τουρκία βρίσκεται στην Ελλάδα με το σκάφος του και έχει αναστατώσει το κινητό της ηθοποιού με τις κλήσεις του.

Ο γίγαντας Γιάννης Πουλόπουλος: «Δεν θα πήγαινα στη συναυλία του Πλέσσα γιατί ποτέ μου δεν έκανα “αρπαχτές»

Ο Γιάννης Πουλόπουλος απάντησε στις δηλώσεις του Μίμη Πλέσσα σύμφωνα με τις οποίες ο συνθέτης έλεγε ότι ο ερμηνευτής τον πρόδωσε.

Το υπερπολυτελές γιοτ 76 μέτρων του Στηβ Τζόμπς στην Ύδρα![Εικόνες]

Η «Αφροδίτη» , το υπερπολυτελές γιοτ του ιδρυτή της Apple Στηβ Τζόμπς βρίσκεται εδώ και λίγες ήμερες στο Αιγαίο και μάλιστα έπιασε....λιμάνι για λίγο στην 'Υδρα θαμπώνοντας τους επισκέπτες!

Η Ελληνίδα ηθοποιός που έκλεψε την καρδιά του "λύκου" από το Twilight

Ο ...λύκος του Twilight, Taylor Lautner, φαίνεται πως είναι ερωτευμένος με Ελληνίδα! Οι φωτογράφοι τους έχουν απαθανατίσει μαζί και οι φήμες τους θέλουν ζευγάρι.

Η κοπέλα που του έχει κλέψει την καρδιά είναι η...

Σύλληψη δύο λαθρο για τη δασική πυρκαγιά στη Σάμο... γεματες μετρητά οι τσέπες τους

Συνελήφθησαν από υπαλλήλους του Ανακριτικού Γραφείου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου σε συνεργασία με κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.), δύο αλλοδαποί, ο Α.Κ.J του Y., ετών 42, και ο A.S.M. του Α.J. ετών 26, ως υπαίτιοι εμπρησμού, για την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση, στις 21/07/2013 και ώρα 15:15, στην περιοχή Ακρωτήρι Ζωοδόχου Πηγής στη Σάμο.

Το Πολυτεχνείο, η Εισβολή, η Αποκατάσταση της Δημοκρατίας και η Αποκατάσταση της Αλήθειας

Του Σάββα Καλεντερίδη

Αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Της Αλήθειας;

Ο απόρρητος χάρτης από το αρχείο του Κίσιντζερ, με ημερομηνία 13 Αυγούστου, δείχνει ακριβώς το όριο που θα προχωρούσε ο "Αττίλας 2" την επόμενη ημέρα. Τότε που η Ελλάδα και η Εθνική Φρουρά δεν προέβαλαν καμία αντίσταση. Πώς γνώριζε ο Κίσιντζερ ότι δεν θα αντιδράσει Ελλάδα και Κύπρος και χάραξε τα όρια της δεύτερης εισβολής με τόση ακρίβεια. Κάποιος δεν πρέπει να απαντήσει σ' αυτό το ερώτημα;

Την Τετάρτη γιορτάστηκε με λιτή τελετή η 39η επέτειος της αποκατάστασης της Δημοκρατίας στην Ελλάδα. Ήταν τότε, στις 24 Ιουλίου του 1974, που ο Κωνσταντίνος Καραμανλής επέστρεφε στην Ελλάδα, ενώ οι Τούρκοι είχαν κατορθώσει να κάνουν ένα προγεφύρωμα δίπλα στην Κυρήνεια, καταλαμβάνοντας μόλις το 5-7% του εδάφους της Κύπρου.

Είχε προηγηθεί το προδοτικό πραξικόπημα, στις 15 Ιουλίου, από την κυβέρνηση της Αθήνας, η οποία ανέλαβε τα ηνία μετά τα γεγονότα του Πολυτεχνείου, αυτού που επιχειρείται από μια μερίδα πολιτικών και εκπαιδευτικών να παρουσιαστεί ως εθνική  επέτειος μείζων της 25ης Μαρτίου και της 28ης Οκτωβρίου, ενώ όλοι γνωρίζουν ότιη εξέγερση εκείνη δεν ήταν τίποτε άλλο από μια «κεκαλυμένη» -προκαταρκτική την λέμε επιτελικά στο στρατό- επιχείρηση εκείνων των δυνάμεων που επεδίωκαν το διαμελισμό της Κύπρου. Όλοι γνωρίζουν ότι όταν το άρμα άνοιγε την πόρτα του Πολυτεχνείου, άνοιγε στην ουσία και ο καταπέλτης των αποβατικών, στην ακτή Πέντε Μίλι της μαρτυρικής Κυρήνειας.

Επίσης, της αποκατάστασης της Δημοκρατίας είχαν προηγηθεί δεκάδες αναφορές των υπηρεσιών πληροφοριών για τις συγκεντρώσεις τουρκικών στρατευμάτων στη Μερσίνα, με τις ανάλογες εκτιμήσεις ότι οι Τούρκοι ετοιμάζονται για στρατιωτική εισβολή στην Κύπρο, για να ακολουθήσουν οι διαβεβαιώσεις των πολιτικών και ανωτάτων υπηρεσιακών παραγόντων ότι «δεν πρόκειται να γίνει τίποτα»!

Της αποκατάστασης της Δημοκρατίας είχε προηγηθεί η εισβολή στην Κύπρο, με τους Τούρκους να αποβιβάζονται με την …ησυχία τους στο νησί, τη στιγμή που τα ελληνικά ολοκαίνουργια και πάνοπλα Φάντομ, πολύ ανώτερα των τουρκικών μαχητικών, μεταστάθμευαν στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, με ετοιμότητα «εκτέλεσης αποστολών προσβολής των αποβιβαζομένων εχθρικών δυνάμεων στην Κύπρο», όπως αναφέρει ο αντιπτέραρχος Παναγιώτης Μπαλές στο βιβλίο του «Παρακαταθήκες Αετών». Ο κ. Μπαλές ήταν επικεφαλής της μιας εκ των δυο τετράδων Φάντομ, που ήταν έτοιμες να καταβυθίσουν και να καταρρίψουν πλοία και αεροσκάφη που συμμετείχαν στην επιχείρηση του Αττίλα, μετατρέποντας την απόβαση σε εφιάλτη και τραγωδία για τους Τούρκους. Μόνο που η διαταγή για την εκτέλεση αυτής της αποστολής δεν ήλθε ποτέ, ούτε στον πρώτο, ούτε στο δεύτερο Αττίλα!

Παρεμπιπτόντως, τον κ. Μπαλέ, άριστο αξιωματικό με περγαμηνές, τον απεστράτευσε μαζί με εκατοντάδες άλλους άριστους αεροπόρους η «Γενιά του Πολιτεχνείου», όταν ανέλαβε να φέρει σε πέρας την επόμενη «αποστολή» της, που ήταν -εκτός από τη διάλυση της Ελλάδας- αυτή της διάλυσης της Πολεμικής Αεροπορίας, για να ανοίξει η «Κερκόπορτα» και να γίνει πιο εύκολα η εκχώρηση του Αιγαίου στους Τούρκους.

Της αποκατάστασης της Δημοκρατίας ακολούθησαν στη Γενεύη οι ειρηνευτικές συνομιλίες για την Κύπρο, μεταξύ των Υπουργών Εξωτερικών των τριών εγγυητριών χωρών της Κυπριακής Ανεξαρτησίας (Μαύρος, Γκιουνές, Κάλαχαν), που κατέληξαν στη Διακήρυξη της 30ής Ιουλίου, με τις σχετικές διαβεβαιώσεις των Τούρκων για μη επέκταση των περιοχών που κατείχαν και τα άλλα συναφή.

Ακολούθησε η δεύτερη φάση των ειρηνευτικών συνομιλιών της Γενεύης (8-14 Αυγούστου), που κατέληξαν στη δεύτερη εισβολή, με την οποία οι Τούρκοι κατέλαβαν το 38% της Κύπρου. Για να λέμε τα πράγματα με τ’ όνομά τους, οι χουντικοί έχασαν το 5-7% της Κύπρου και οι πολιτικοί το 30-33%.

Μπορεί να αντιτείνει κανείς ότι η επιχείρηση εισβολής και κατοχής της Κύπρου, δεν είναι μια απλή μαθηματική πράξη, μια προσθαφαίρεση. Σωστό. Όμως, τι μπορεί να αντιτάξει κανείς στο επιχείρημα ότι η κυβέρνηση εθνικής ενότητας, που ανέλαβε τα ηνία της εξουσίας, παρέμεινε εντελώς απαθής στο δεύτερο Αττίλα, να παρακολουθεί το θάνατο και την ατιμωτική αιχμαλωσία χιλιάδων Ελλήνων, τον εκπατρισμό διακοσίων χιλιάδων Ελλήνων από τις προαιώνιες εστίες τους και την κατάληψη σχεδόν της μισής Κύπρου, δηλαδή την απώλεια εθνικού εδάφους, που είναι ο ορισμός της προδοσίας; Αν αυτό δεν είναι προδοσία, τότε τι είναι;

Υπάρχουν μαρτυρίες που λένε ότι όσο διαρκούσαν οι συνομιλίες στη Γενεύη, η κ. Γλαύκος Κληρίδης, που είχε «αποκαταστήσει» κι αυτός τη Δημοκρατία στην Κύπρο, είχε ενημερώσει τον κ. Καραμανλή ότι οι Τούρκοι, παρά την εκεχειρία, στέλνουν ενισχύσεις, και εφόδια στο θύλακα που είχαν καταλάβει στην Κερύνεια. Συγκεκριμένα, ο Κληρίδης φέρεται να είπε στον Έλληνα πρωθυπουργό: «Εδώ αποβιβάζουνε οι Τούρκοι στρατό, φέρνουνε εφόδια και τα λοιπά και εσείς δεν στέλνετε τίποτα.», για να του απαντήσει ο Καραμανλής «Μην φοβάσαι. Δεν πρόκειται να γίνει άλλη εισβολή

Δηλαδή, η διαβεβαίωση, ήταν ακριβώς ίδια με τη διαβεβαίωση που έδινε ο Ιωαννίδης στους εν Κύπρω αξιωματικούς που αγωνιούσαν για τη συγκέντρωση στρατευμάτων: «Μην φοβάσαι. Δεν πρόκειται να γίνει εισβολή

Οι αναγνώστες μπορούν να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα, όμως αν θέλουμε να πετάξουμε κάποια μέρα τον τουρκικό στρατό κατοχής από την Κύπρο και αν θέλουμε να ανατρέψουμε τα επεκτατικά σχέδια που έχουν σήμερα που μιλάμε οι Τούρκοι για το Αιγαίο και τη Θράκη, κάποια μέρα θα πρέπει να πούμε ολόκληρη την αλήθεια στον ελληνικό λαό, για το τι πραγματικά ήταν αυτό που αποκαλούμε «εξέγερση του Πολυτεχνείου, Αποκατάσταση της Δημοκρατίας και Μεταπολίτευση».

Έχουμε το θάρρος, όμως, να αντιμετωπίσουμε την αλήθεια;

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "δημοκρατία"

Η λίστα με τους αριθμούς των υπαλλήλων ανά υπουργείο

Οι αριθμοί ανά υπουργείο των δημοσίων υπαλλήλων οι οποίοι αναμένεται να τεθούν σε διαθεσιμότητα μέχρι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο δημοσιεύθηκαν σήμερα, από τους οποίους προκύπτει ότι το μεγαλύτερο "βάρος" θα σηκώσουν τα υπουργεία Εσωτερικών, Υγείας και Παιδείας.

ΒΙΝΤΕΟ-Γυναίκα "δέρνει" πεζοναύτη

Τον...μπελά του βρήκε ένας Αμερικανός πεζοναύτης στο βίντεο που θα δείτε. Αποφάσισε να παλέψει με μια γυναίκα, η οποία τον έβγαλε νοκ άουτ. Φυσικά η κοπέλα ασχολείται με την πάλη και συγκεκριμένα με το βραζιλιάνικο ζίου ζίτσου.

Ο Νταβρής των ΑΕροψεκασμένων κοροιδεύει τη Ραχήλ των Αεροψεκσμενων για τα ρούχα της και τη μόρφωσή της!

[Δειτε τον (επάνω δεξιά) στη φώτο πως την κοιτάξει την ώρα που η Ραχηλ βρίζει τους ΝΔίτες...]

Μύλος οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

Μία επίθεση χωρίς προηγούμενο εξαπέλυσε ο Γιώργος Νταβρής εναντίον της Ραχήλ Μακρή μέσα από το Twitter. Ο βουλευτής Αχαΐας των ΑΝΕΛ έγραψε συγκεκριμένα

Το χειρότερο πλοίο -Η κακοκαιρία έριξε 52 αυτοκίνητα στη θάλασσα [βίντεο]

Το απόλυτο... ναυάγιο σημειώθηκε με 52 αυτοκίνητα να καταλήγουν στον πάτο της θάλασσας και μόνο 12 να μένουν πάνω στο πλοίο που τα μετέφερε, αλλά και αυτά με σοβαρές υλικές ζημιές, αφού η θαλασσοταραχή που επικρατούσε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού έφερε τα πάνω κάτω.

Ξεφτίλα ΙΚΑ: Η διοίκηση παρακαλάει τους υπαλλήλους να απαντούν στις κλήσεις πολιτών

«Να απαντάτε στις τηλεφωνικές κλήσεις των πολιτών, αλλιώς έρχονται κυρώσεις», ξεκαθαρίζει η Διοίκηση του ΙΚΑ στους υπαλλήλους της με ειδική εγκύκλιο, που εξέδωσε.
Με αφορμή τις συνεχιζόμενες καταγγελίες πολιτών στη Διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ για μη ανταπόκριση των υπαλλήλων των υπηρεσιών του Ιδρύματος στις τηλεφωνικές κλήσεις παρά τις οδηγίες που έχουν δοθεί, η Διοίκηση του ΙΚΑ εξέδωσε εγκύκλιο που αναφέρει τα εξής:

Κακοποιός της συμφοράς: Πήγε να ληστέψει κατάστημα και κόλλησε στην καμινάδα (video)

Ο λόγος για τον Μάικλ Γούειν Κέις το νεότερο, ο οποίος βρέθηκε παγιδευμένος κοντά στο άνοιγμα της καμινάδας, το πλάτος της οποίας δεν ξεπερνούσε τα 27 εκατοστά, από τον ιδιοκτήτη του ενεχυροδανειστηρίου Capital Έρνεστ Ρέινι.

Εκνευρισμός Τσίπρα απ' το «αντάρτικο» Λαφαζάνη στο ΣΥΡΙΖΑ

Ενοχλημένη είναι η Κουμουνδούρου από μια αποστροφή του κ. Π. Λαφαζάνη την Πέμπτη, σε εκδήλωση της «Αριστερής Πλατφόρμας», ότι οι θέσεις της είναι πλειοψηφία στις ενεργές δυνάμεις του κόμματος. Οπως είναι γνωστό, οι απόψεις αυτές απερρίφθησαν με ευρεία πλειοψηφία στο Συνέδριο.

Η ΑΥΓΗ: Κάνουμε μια ερασιτεχνική μαλ@κία και μετά "Ζητούμε συγγνώμη"...

Από ΑΥΓΗ online

"Κάναμε λάθος. Ζητούμε συγγνώμη από τον Τάκη Θεοδωρόπουλο, τον αρθρογράφο της "Καθημερινής", τον οποίο μπερδέψαμε με τον Τάκη Θεοδωρακόπουλο, αρθρογράφο του Spectator, ο οποίος εμφανίστηκε ως θαυμαστής της Χρυσής Αυγής"

Ναι ΟΚ. Από εμάς δεκτή η συγνώμη (το τι θα αποφασίσει ο θιγόμενος δεν το ξέρουμε...).

Φοβούμαστε όμως ότι το θέμα δεν είναι αυτό.

«Χρυσή» η καρέκλα του Βενιζέλου

Την ώρα που οι πολίτες έχουν «γονατίσει» από τα αβάστακτα μέτρα λιτότητας, η πολιτική αλαζονεία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης «στοιχίζει» 700.000 ευρώ

Κάποιοι φαίνεται πως παίζουν με τις «άδειες» τσέπες των Ελλήνων. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, που ως μέλος της κυβέρνησης Παπανδρέου, είχε «καλωσορίσει» το Μνημόνιο και είχε βάλει την υπογραφή του στα επώδυνα μέτρα λιτότητας που επιβλήθηκαν ακόμα και σε άνεργους πολίτες, συνεχίζει ακόμα και σήμερα να προκαλεί με την αλαζονεία του και τις «βουλιμικές» του απαιτήσεις.

Αυριο το "αφιέρωμα" της FAZ στον Αλέξη-Δικαιολογίες ΑΥΓΗΣ: Γιατί τον «πετάξαμε έξω»

[Ο Τσιπράκος νόμιζε ότι στο εξωτερικό λειτουργούν όπως εδώ: Τους φοβερίζει λίγο και του φιλάνε τα πόδια. Ενδεικτικό της νοοτροπίας δεκαπενταμελούς που τον διακρίνει και με την οποία θέλει να μας κυβερνήσει, είναι το ότι έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στον Διευθυντή της FAZ προκειμένου να κάνει νταντά το Γερμανό δημοσιογράφο... επειδή τον ξεβράκωσε σαν τον Αργεντίνο ΥΠΟΙΚ που διέκοψε τη συνέντευξη... Αύριο λοιπόν θα του έχει αφιέρωμε η γερμανική εφημερίδα και θα τα ακούσει καλά.... ]

Μεγάλος θόρυβος έχει ξεσπάσει ανά τα σόσιαλ μίντια και τα σάιτ σχετικά με τον Τσίπρα που πέταξε έξω Γερμανό δημοσιογράφο επειδή δεν του άρεσαν οι ερωτήσεις του. Για το θέμα η Αυγή δημοσίευσε ένα σύντομο σχόλιο στο φύλλο της:

Αίγυπτος: Για 81 θύματα μιλάει η Μουσουλμανική Αδελφότητα, μαίνονται οι συγκρούσεις

Νέες συγκρούσεις ξέσπασαν την Παρασκευή το απόγευμα σε αιγυπτιακές πόλεις μεταξύ υποστηρικτών και αντιπάλων του Μοχάμεντ Μόρσι, και συνεχίστηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, με τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγο για 81 νεκρούς από την πλευρά της Μουσουλμανικής Αδελφότητας.

Ξανααποσύρουν τα δεκα φορες αποσυρθέντα κρατικά αυτοκίνητα άνω των 1.400 κυβικών

Πρώτος το είχε αποσύρει ο ψήστης της Πάρου Ραγκούσης-Νταλάρας και εκτοτε τα έχουν αποσύρει όλοι οι υπουργοί....

Στη συγκέντρωση των στοιχείων και δεδομένων που αφορούν στο σύνολο των κρατικών οχημάτων, τα οποία ανήκουν στην κυριότητα των υπουργείων, των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων και των φορέων που εποπτεύουν (Γενικές και Ειδικές Γραμματείες, ΟΤΑ α' και β' βαθμού, ΝΠΔΔ, ΝΠΙΔ, Ειδικές Υπηρεσίες κ.α.), προχωρά το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, καθώς ανάλογη απόφαση που είχε ληφθεί το 2010 δεν υλοποιήθηκε.

Πανικός αμερικάνων να μας "χαρίσουν" οτι σαράβαλα έχουν... για να αναλάβουν και την αναβαθμισή τους επι πληρωμή

Ο Αβραμόπουλος πάει ΗΠΑ που όπως φαίνεται «του πάνε». Ή «τον πάνε» για να χρησιμοποιήσουμε μια έκφραση του συρμού μεν αλλά που αποτυπώνει την «καλή σχέση» που φαίνεται πως διατηρεί με την Ουάσινγκτον ο υπουργός Εθνικής Άμυνας. Τρίτο ταξίδι μέσα σε κάτι περισσότερο από ένα χρόνο, αυτή τη φορά για ραντεβού με τον αμερικανό υπουργό Άμυνας Τζακ Χέιγκελ στο Πεντάγωνο.

Και η Εύα Καϊλή στο αντιμνημονιακό μέτωπο!

Η Εύα Καϊλη όταν δεν επιδίδεται σε λουλουδοπόλεμο με το Σαββίδη του Πάοκ στα μπουζούκια της Θεσσαλονίκης ή όταν ξεκλέβει χρόνο από τα πάρτι του Νammos με το Ρέμο στη Μυκόνο (στο 0.37) , δίνει και αντιμνημονιακές συνεντεύξεις στο RT Russia! Εκεί χωρίς σκονάκι δηλώνει:

Ο Ερντογάν απειλεί με μηνύσεις τους Times του Λονδίνου

Ο Τούρκος πρωθυπουργός, Ταγίπ Ερντογάν, απείλησε την Παρασκευή ότι θα καταθέσει μηνύσεις κατά της εφημερίδας Times του Λονδίνου, για τη δημοσίευση μιας ανοικτής επιστολής από διακεκριμένους ανθρώπους, οι οποίοι επέκριναν τον τρόπο με τον οποίο ο Ερντογάν διαχειρίστηκε τις πρόσφατες αντικυβερνητικές διαδηλώσεις, αναφέρει το πρακτορείο Reuters.

Δόθηκαν άδειες παραμονής σε ξένους επενδυτές που αγόρασαν ακίνητα στην Ελλάδα

Τέθηκε σε εφαρμογή ο επενδυτικός νόμος αφού οι πρώτες τρεις άδειες παραμονής σε αλλοδαπούς πολίτες που προχώρησαν στην αγορά ακινήτων έχουν ήδη χορηγηθεί, ενώ άλλες δύο αιτήσεις βρίσκονται στο τελικό στάδιο έκδοσής τους.

Γάλλοι, Γερμανοί και Ισπανοί εκπαιδεύουν τους νέους Ράμπο του ΣΔΟΕ -Από το νέο έτος θα «σαρώσουν» την αγορά

Γάλλοι, Γερμανοί και Ισπανοί εκπαιδευτές έχουν ήδη αναλάβει την κατάρτιση Ελλήνων συναδέλφων τους σε νέες έμμεσες τεχνικές ελέγχου προκειμένου το πρώτο τρίμηνο 2014 να έχει ολοκληρωθεί η εκπαίδευση των 4.000 φοροελεγκτών της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων και να βγουν στην αγορά.

Τζαμί γιόκ! Κανείς δεν δέχθηκε να χτίσει το τέμενος της Αθήνας. Άγονος και ο τρίτος διαγωνισμός

Ούτε ένας κατασκευαστής δεν δήλωσε διατεθειμένος να «χτυπήσει» το έργο της κατασκευής του τεμένους στον Βοτανικό και χθες, κλείνοντας έτσι «άδοξα» τον πρώτο κύκλο προσπαθειών της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Έργων να υλοποιήσει την διεθνή δέσμευση του Πρωθυπουργού πως «το τέμενος θα χτιστεί».