04 Αυγούστου 2013

Περαστικά στους "επαναστάτες": Ξεπέρασαν τις 8.000 οι αιτήσεις για τη Δημόσια Τηλεόραση

Ο μεταβατικός τηλεοπτικός φορέας πρόκειται να λειτουργήσει το επόμενο διάστημα

Σε 8.044 έχουν ανέλθει οι αιτήσεις, στην πρώτη φάση της διαδικασίας, για πρόσληψη στο φορέα της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Το "Έθνος" βλέπει παντού Καραμανλή!

Εφιάλτης τους έχει γίνει ο πρώην πρωθυπουργός

Στο φύλλο της Κυριακής, το "Έθνος" δείχνει, για ακόμη μια φορά, το κόμπλεξ που έχει απέναντι στον Κώστα Καραμανλή, παρότι αυτός έχει να παρέμβει στα δημόσια πράγματα περίπου..... 3μισι χρόνια.

Σκότωσε με καραμπίνα το ληστή

Ο 58χρονος έπεσε νεκρός από τα πυρά του ιδιοκτήτη του εργοταξίου που προσπάθησε να ληστέψει. Σύμφωνα με το eviazoom.blogspot.gr, σήμερα το μεσημέρι, δύο άνδρες ηλικίας 58 και 43 ετών αντίστοιχα, σκαρφάλωσαν και μπήκαν μέσα σε εργοτάξιο στο Σχηματάρι με σκοπό την κλοπή.

Η ΝΔ κατηγόρησε για πολυγλωσσία τον ΣΥΡΙΖΑ

Η ΝΔ κατηγόρησε για πολυγλωσσία τον ΣΥΡΙΖΑ στα θέματα της οικονομίας και ειδικότερα των μισθών. «Ο κ. Παπαδημούλης δηλώνει σήμερα (Τύπος της Κυριακής) ότι ποτέ δεν είπαν στον ΣΥΡΙΖΑ ότι οι μισθοί και οι συντάξεις θα επανέλθουν σε επίπεδα 2009. Αντιθέτως, ο κ. Σταθάκης...

ΦΩΤΟ: Μέγα λαμόγιο

Ο παρακάτω διαμαρτύρεται επειδή ο ΟΑΕΕ του έστειλε χαρτί και του ζητάει τις ασφαλιστικές εισφορές... εν μέσω κρίσης... ξέχασε όμως να κρύψει κάτι:

Γερμανικά και τουρκικά ΜΜΕ για τη σύλληψη του 72χρονου

H είδηση της σύλληψης του 72χρονου Γερμανού που εδώ και τουλάχιστον τρία χρόνια φωτογράφιζε συστηματικά στρατόπεδα και αεροδρόμια δίνοντας σε Τούρκους απόρρητα στοιχεία για τη διάταξη των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, έχει κάνει το γύρο τουρκικών, αλλά και γερμανικών ΜΜΕ.

ΒΙΝΤΕΟ-"Δώρον άδωρον" η μείωση του ΦΠΑ

Παρόλο που η μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση από το 23% στο 13% έχει τεθεί σε εφαρμογή από την πρώτη του μήνα ελάχιστοι είναι οι καταστηματάρχες που έχουν μειώσει τις τιμές τους.

Δείτε το βίντεο του MEGA.

Τι σημαίνει η λέξη "ΑΓΧΙΒΑΣΙΗΝ" που έχει ο Κασιδιάρης στο τατού με την σβάστικα

Σάλος από τα τατουάζ του βουλευτή της Χρυσής Αυγής

Σοκ εν μέσω καλοκαιρινής ραστώνης, έχει προκαλέσει η αποκάλυψη του τατουάζ του Ηλία Κασιδιάρη, στο αριστερό του χέρι, όπου απεικονίζεται πεντακάθαρα ο αγκυλωτός σταυρός, με έναν αρχαίο πολεμιστή στο μέσον.

Εκτός από τον γκομενιάρη Κασιδιάρη έχουμε και τον Σίμο-H αφιέρωση της Μαντώς: "Δεν με νοιάζει τι θα πει, ο κόσμος όταν μας δει"(VIDEO)

H Mαντώ ποστάρει τραγούδια με νόημα...

Τραγούδια με νόημα, ποστάρει η 28χρονη Μαντώ Κόλλια, μετά την δημοσιοποίηση της σχέσης της με τον Σίμο Κεδίκογλου, που προκάλεσε σάλο και τελικά την παραίτηση της από το γραφείο του υπουργού. Η Μαντώ λίγες ημέρες αφού έμεινε άνεργη, φαίνεται πως δεν είχε για τίποτα άλλο μυαλό παρά για τον αγαπημένο της Σίμο, ποστάροντας τραγούδια , που πάνε...γάντι στο love story με τον υπουργό.

ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΑ! Συνεχίζει τις διακοπές του στην Ίο ο Γιώργος Παπανδρέου (ΦΩΤΟ)

Συνεχίζει τις φετινές του διακοπές ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος δεν φαίνεται να επηρεάζεται από την κατάσταση της γενικότερης «ανησυχίας» στο ΠΑΣΟΚ. Όπως έγραψε το star.gr εδώ και αρκετές ημέρες, ο Γιώργος εθεάθη για τελευταία φορά στην Ίο, όπου τον «πέτυχε» και ο φωτογραφικός φακός της RealNews που δημοσιεύει σήμερα τις σχετικές φωτογραφίες.

ΦΩΤΟ: ΘΑ λύσει όλα τα προβλήματα ο σερίφης....

Δείτε τον:

Και δεύτερο κανάλι θα εκπέμψει σύντομα από τη δημόσια τηλεόραση - Ρήγμα στο μέτωπο των εργαζομένων

Θα βγει από τα στούντιο της ΕΤ3 στη Θεσσαλονίκη

Με νέα προκήρυξη περίπου 1,400 θέσεων και με τη συνεργασία των τεχνικών της ΕΡΤ, ο αρμόδιος υπουργός Παντελής καψής προχωρά στην εφαρμογή της πολιτικής συμφωνίας των δύο κυβερνητικών εταίρων για το θέμα της δημόσιας τηλεόρασης.

ΒΙΝΤΕΟ-Ανεφοδιασμός καναντέρ δίπλα σε λουόμενους

Η επείγουσα ανάγκη για ανεφοδιασμό και ο ελάχιστος διαθέσιμος χρόνος υποχρεώνουν τους αλτρουιστές χειριστές των καναντέρ σε πράξεις αυτοθυσίας ακόμα και όταν υπάρχει η αίσθηση ότι κινούνται πάνω σε μια λεπτή γραμμή.

Επιβεβαιώνει την κωλοτούμπα ο Ρέμος: «Ποτέ μου δεν καταφέρθηκα εναντίον του ανθρώπου Σόιμπλε»

Ο Αντώνης Ρέμος σε συνέντευξή του σχολίασε τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του σχετικά με τον Σόιμπλε.

«Ποτέ μου δεν καταφέρθηκα εναντίον του ανθρώπου Σόιμπλε. Η σκόπιμη ή έστω ατυχής...

BINTEO: Ανελέητο ξύλο σε αμερικανό μπασίστα που έβαλε τη ρωσική σημαία στα οπίσθιά του

Τους πέταξαν αυγά και τους άρχισαν στις κλωτσιές σε φεστιβάλ στη Ρωσία, όταν διέρρευσε βίντεο από συναυλία τους στην Ουκρανία που κακοποιούν τη ρωσική σημαία

Ο Ιησούς μου δείχνει τον δρόμο

Κώστας Γιαννακίδης

«Επισήμως δεν μας έχουν πει τίποτα. Ανεπισήμως, μέχρι και σφαίρες έχουν ρίξει στις πινακίδες μας. Εμείς, όμως, θα γεμίσουμε την Εύβοια με αυτές». Δεν πρέπει να έμεινε πολλή δουλειά. Πιθανότατα η Εύβοια είναι πρώτη στον κόσμο σε πινακίδες για τον Ιησού ανά χιλιόμετρο. Στα βόρεια, τις βλέπεις παντού. Ποιοι τις τοποθετούν; Οι άνθρωποι με τους οποίους συνομιλώ. Μέλη της Ευαγγελικής Εκκλησίας -«δεν είμαστε αιρετικοί, απλώς εφαρμόζουμε όσα λέει το ευαγγέλιο».

ΦΩΤΟ: Τα 'κανε πάνω του ο μπούφος που εβριζε τον Μουρούτη...

Μόλις είδε τα δύσκολα την έκανε γυριστή... ενω στην αρχή ανυπομονούσε να είναι ο πρώτος που θα μπει φυλακή επειδή έχει twitter:

Γκλαμουριά ο Ηλίας... αγκαλιά με την Μις Τουρισμό στην παραλία! Φωτογραφίες

Το νέο love story στη Βουλή αποτελεί η σχέση του Ηλία Κασιδιάρη με την καλλίγραμμη “Μις Τουρισμό 2012” Έλενα Κωνσταντινίδου που ήταν υπάλληλος της Βουλής και θέλει να κάνει καριέρα στην πολιτική. Ο φωτογραφικός φακός του “Πρώτου Θέματος” τους απαθανάτισε σε τρυφερά τετ α τετ στην παραλία.

Τουρισμός: Στη 17η θέση η Ελλάδα παγκοσμίως

Ως δημοφιλέστερος τουριστικός προορισμός για το 2012 και με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο ανταγωνιστή ανακηρύχθηκε το Παρίσι, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία για τον τουρισμό που ανακοίνωσε ο ΟΗΕ.

ΦΩΤΟ Παναποκλειστικό λέμε!! «Το πλάνο εκσουσίας του Αλέξη»

Δείτε τις σημειώσεις του Αλέξη για την εξοδο απ' την κρίση μόλις έρθει στην εξουσία:



https://twitter.com/LeonardTroland/status/363695012346744832/photo/1

Έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια το "λουκέτο" του ΣΔΟΕ για φοροδιαφυγή - Λίγες ώρες μετά τραγούδησε ο Κιάμος - ΦΩΤΟ και VIDEO

- Το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Πάνος Κιάμος στη Χαλκιδική λειτούργησε χθες κανονικά παρά το 48ωρο "σφράγισμά" του από το ΣΔΟΕ για φοροδιαφυγή
- Σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε κοπεί καμία απόδειξη
- Αυτόφωρο για τον ''υπεύθυνο'' του καταστήματος αλλά το πάρτι συνεχίστηκε
- Λίγες ώρες μετά το λουκέτο, ο υπεύθυνος κρατήσεων του κέντρου διαλαλούσε πως το κέντρο θα λειτουργήσει κανονικά, όπως και έγινε
- Σε διαθεσιμότητα τέθηκε η διοικητής του τοπικού αστυνομικού τμήματος

Τα καλύτερα μαθητικά "μαργαριτάρια"

Απίθανες μαθητικές κοτσάνες...που γράφτηκαν σε εξετάσεις, εκθέσεις και διαγωνίσματα

Μερικά από τα καλύτερα:

Οι τρεις Έλληνες της Formula 1

Όλο και περισσότεροι Έλληνες μπαίνουν στον μαγικό κόσμο της Formula 1, γεγονός που αποδεικνύει ότι τίποτα τελικά δεν είναι αδύνατο. Μπορεί μέχρι στιγμής να μην έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε κάποιον Έλληνα οδηγό, ωστόσο από τον χώρο ποτέ δεν έλειπε το ελληνικό στοιχείο.

Το ατύχημα με τη ελληνική σημαία

Αναστάτωση προκάλεσε προχθες το πρωί ένα ατύχημα με την ελληνική σημαία που βρίσκεται στη στέγη της Βουλής.

Λόγω του δυνατού αέρα, το σκοινί που συγκρατούσε τη σημαία στον ιστό κόπηκε, με απότέλεσμα η σημαία να πέσει στη βάση του ιστού και να μη φαίνεται από την πλατεία Συντάγματος. Την ίδια ώρα ωστόσο στο Σύνταγμα βρισκόταν σε εξέλιξη...

Με ποιο βίντεο 3d gfx τρόμαξε ο Ρετσίνας

Δείτε το βίντεο που τρόμαξε τον Κουρτάκη του parapolitika.gr:

ΦΩΤΟ: Γελάγατε με τα γκούλαγκ αλλά στον επίσημο ΣΥΡΙΖΑ το εννοούν-Ποιους απειλεί η ΑΥΓΗ;

Δείτε τι γράφει η σημερινή Αυγή για να σας κοπούν τα γέλια:

ΦΩΤΟ: Ευτυχώς μεγάλε που είσαι και ηθικός!!

Φαντάσου τι θα έσουρνες αν ήσουν και ανήθικος!

Tα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (4 Αυγούστου 2013)

Δείτε τα:

Άκυρη η άδεια του “Μall” αλλά… δίνεται λύση

Άκυρη έκρινε η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας σε κεκλεισμένων των θυρών διάσκεψη, την οικοδομική άδεια ανέγερσης του “Mall” στο Μαρούσι, ταυτόχρονα ωστόσο δρομολογούν διέξοδο από το πρόβλημα.

Διαψεύδει το υπουργείο Οικονομικών ότι έρχεται νέα μείωση μισθών

«Παντελώς ανακριβές», χαρακτηρίζει ο Γ.Στουρνάρας ρεπορτάζ ότι οι δανειστές ετοιμάζουν νέο μνημόνιο που θα προβλέπει κατάργηση 13ου και 14ου μισθού, μείωση του κατώτατου μισθού στα 495 ευρώ, νέες περικοπές σε κύριες και επικουρικές συντάξεις, «μαχαίρι» στα εφάπαξ τουλάχιστον κατά 20%

Έκταση φιλέτο στο Τοπ Καπί διεκδικούν Έλληνες της Πόλης

Συγκλονίζει την Τουρκία η υπόθεση των Ρωμιών που διεκδικούν την ακίνητη περιουσία τους, η οποία είχε κατασχεθεί με παράνομο τρόπο από το δημόσιο.

Αναστασιάδης: Μάχη για επιστροφή της Αμμοχώστου στους κατοίκους της

Κατά της «αμμοχωστοποίησης του κυπριακού» τάχθηκε σήμερα ο κύπριος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης.

Σε ομιλία στην αντικατοχική εκδήλωση του δήμου Αμμοχώστου διαβεβαίωσε ότι θα δώσει τη μάχη ώστε η επανέναρξη των συνομιλιών για λύση του κυπριακού, να συνοδευτεί με την δημιουργία προϋποθέσεων για επιστροφή της Αμμοχώστου στους νόμιμους κατοίκους της, γεγονός το οποίο, σημείωσε, θα δώσει την ελπίδα ότι «θα οδηγηθούμε σε ειρηνική λύση».

Με 500ευρα στην τσέπη κυκλοφορεί ο Γιώργος

Αγόρασε πανάκριβα παπούτσια λίγο πριν την κηδεία της πεθεράς του-Του χάρισε και 3 ευρώ ο καταστηματάρχης όταν τον είδε να ψάχνει για τα ψιλά για να πάρει ακριβώς τα ρέστα του!

Έκπληξη σε κατάστημα υποδημάτων στην οδό Μαιζώνος το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής. Λίγο πριν την κηδεία της αγαπημένης του πεθεράς Θεανούς Παπαπάνου, ο Γιώργος Παπανδρέου αποφάσισε...

Συνελήφθη 24χρονο Αλβανό ζώο για βιασμό και αποπλάνηση ανήλικης

Μια κοινή σύλληψη για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών οδήγησε στη αποκάλυψη μιας υπόθεσης που εκκρεμούσε από το 2012 και αφορά στην αναζήτηση ενός 24χρονου Αλβανού ο οποίος κατηγορείται για βιασμό ανήλικης.

Οι σημειώσεις του Αντώνη Σαμαρά κατά την διάρκεια των κυβερνητικών συσκέψεων [Εικόνα]

Ένα ιδιόχειρο σημείωμα του πρωθυπουργού Αντώνη από τις τελευταίες κυβερνητικές συσκέψεις έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Η εφημερίδα «Τα Νέα», παρουσίασε ένα τεκμήριο των σκέψεων του Αντώνη Σαμαρά στο περιθώριο των κυβερνητικών συσκέψεων των τελευταίων ημερών που αποτυπώνει τις πυρετώδεις διεργασίες του καυτού πολιτικού σκηνικού.

Πόσο κοντά στον Ολυμπιακό είναι ο Νίνης;

Ο Έλληνας μέσος δεν υπολογίζεται από την Πάρμα και παρότι τα μίντια τον στέλνουν στον ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός φαίνεται πως καλοβλέπει την περίπτωση του!

ΦΩΤΟ: Ναι αλλα η σβάστικα είναι από μαίανδρους... οπότε δεν μετράει

Ασε που είναι αρχαιοελληνική οπότε δεν μετράει διπλά... τελικά η γκόμενα Κασιδιάρη η Ελένη Κωνσταντινίδου είναι λατινοαμερικάνα ή όχι;

Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός που πυροβολήθηκε στη Σαντορίνη

Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο αστυνομικός που δέχτηκε σφαίρα στο πόδι από άγνωστο που καταζητείται τέθηκε σε διαθεσιμότητα όπως και ο δεύτερος αστυνομικός που ήταν μαζί του.

Η Μέρκελ τον έβαλε: Με πλαστά πτυχία μεγαλοστέλεχος την ΕΑΒ εισέπραξε μισό εκατομμύριο σε μισθούς και παροχές

Βόμβα μεγατόνων με μεγαλοστέλεχος της ΕΑΒ . Το Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης σε έρευνα που έκανε έβγαλε “λαβράκι” . Σύμφωνα με το πόρισμα που δημοσιεύει το Έθνος της Κυριακής επιρρίπτονται ευθύνες στην διοίκηση της ΕΑΒ η οποία προσέλαβε στην θέση του γενικού διευθυντή Επικεφαλής Επιχειρησιακών Λειτουργιών τον...

Σαμαράς: Σήμερα αντιδρούν κυρίως οι βολεμένοι

“Τα εκλογικά σενάρια τα συντηρούν όσοι εύχονται να αποτύχει η κυβέρνηση”, σχολιάζει σε συνέντευξή του στα “Νέα” ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, που ωστόσο ξεκαθαρίζει πως η δέσμευσή του για κυβέρνηση τετραετίας δε σημαίνει ότι είναι διατεθειμένος να υποστεί εκβιασμούς.

ΦΩΤΟ: Πάνο μη γράφεις στο twitter μέσα απ' το κότερο ρε συ...

Με τέτοια μποφόρια στο Αιγαίο ρε Πάνο Καμμένε κάθεσαι και γράφεις στο twitter μέσα απ' το κότερο που κάνεις κρουαζιέρα; Λογικό δεν είναι να γλιστράει το χέρι σου και να γράφεις αλλα αντι άλλων:

Tα πρωτοσέλιδα των Κυριακάτικων εφημερίδων με ένα κλικ


Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων…

Συνελήφθη στη Χίο 72χρονος Γερμανός ηλήθιος που φωτογράφιζε στρατόπεδα και παρέδιδε το υλικό σε Τούρκους

Για κατασκοπεία σε βάρος της Ελλάδας, κατηγορείται 72χρονος Γερμανός, συνταξιούχος μηχανικός, ο οποίος συνελήφθη την Παρασκευή στα Αρμόλια της Χίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Μαστιχοχωρίων Χίου επειδή νωρίτερα το πρωί της ίδιας μέρας είχε φωτογραφίσει στρατόπεδο του νησιού.

ΦΩΤΟ-Τζάμπα κόπος: Συνεχίζει τη διαδικτυακή καμπάνια για τη μείωση του ΦΠΑ η ΝΔ

Η Συγγρού επιμένει… Η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει τη διαδικτυακή καμπάνια που ξεκίνησε πριν από μερικές μέρες για τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση από το 23% στο 13%.

Οι Τούρκοι «φακελώνουν» τους Ελληνες, τους Αρμένιους και τους Εβραίους της Κωνσταντινούπολης με κωδικούς αριθμούς

Σε μια σημαντική αποκάλυψη προχωρά η αρμενική εφημερίδα Agos, η οποία υποστηρίζει ότι το τουρκικό υπουργείο Εσωτερικών, «φακελώνει» τους Ελληνες, τους Αρμένιους και τους Εβραίους, με έναν «κωδικό αριθμό γένους».

Πέφτουν καμπάνες-Λουκέτο σε νυχτερινό κέντρο γιατί δεν έκοβε αποδείξεις

Από τη Χαλκιδική άρχισαν οι... "καμπάνες" του ΣΔΟΕ, καθώς μετά από μερικά 24ωρα ενημερωτικού χαρακτήρα και προειδοποιήσεων, ήρθε το πρώτο 48ωρο "λουκέτο" και μάλιστα σε μεγάλη πίστα, όπου τραγουδούσε γνωστός "λαϊκός" καλλιτέχνης της Αθήνας.