07 Ιανουαρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-1000 δίκια σήμερα ο Νικολάκης: Να ασχοληθεί ένας εισαγγελέας με τον Ραγκούση και ο Τραγάκης να πάει αύριο στον εισαγγελέα

"Ελπίζω και εύχομαι να υπάρχει ένας εισαγγελέας που ακούγοντας την δήλωση του κ. Ραγκούση, δεν θα ασχοληθεί μόνο με τον Ξηρό, αλλά θα ασχοληθεί με τον κ. Ραγκούση και με αυτά που λέει", τόνισε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star σχολιάζοντας την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού και τις δηλώσεις του δικηγόρου του Φραγκίσκου Ραγκούση.

Δείτε το βίντεο από το Star



Χατζηνικολάου: Περιμένω από τον κ. Τραγάκη να επισκεφτεί αύριο τον εισαγγελέα

«Είναι πραγματικά απίθανο, το πως βγαίνει ο πρόεδρος της -τότε- εξεταστικής επιτροπής, πριν από 9-10 χρόνια, ο κ. Τραγάκης, σήμερα αντιπρόεδρος της Βουλής, και λέει ότι είχαμε βρει τις ευθύνες, τις ποινικές ευθύνες, γιατί βέβαια δεν μιλάει για πολιτικές ευθύνες, των δύο πρώην υπουργών στην υπόθεση αυτή, αλλά δεν έγινε τίποτε», ανέφερε ο Νίκος Χατζηνικολάου για τη δήλωση του Γιάννη Τραγάκη, πως η επιτροπή για τα εξοπλιστικά είχε βρει ενόχους από το 2005.

«Εγώ περιμένω από τον κ. Τραγάκη, ιδίως μετά τη δήλωση του κ. Παπαντωνίου με την οποία τον κατηγορεί ότι ψεύδεται και ότι τον συκοφαντεί, περιμένω από τον κ. Τραγάκη να επισκεφτεί άυριο τον εισαγγελέα», συμπλήρωσε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Δείτε το σχόλιο του Νίκου Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR