27 Ιανουαρίου 2014

Ρε Γιακουμάτε χάνεις λάδια;; «Μόνο 24.000 η λοβιτούρα, την πληρώνουμε και δεν τρέχει κάστανο»-Στον εισαγγελέα η σύζυγος και ο αδελφός του

[Πότε θα τελειώσουμε από δαύτους ρε πούστη μου! Είναι δυνατόν ο άνθρωπος να λέει ότι πρόκειται για πλημμέλημα και το ποσό που φοροέκλεψαν είναι μόνο 24.000 ευρώ; Είναι δυνατόν να μην μπορεί να αντιληφθεί ότι είναι θέμα ποιότητας και όχι ποσότητας; Μπορεί να αντιληφθεί ότι το "είπαμε να κάνει ένα δωράκι στον εαυτόν του αλλά όχι και 500 εκ" ανήκει σε άλλη δεκαετία; Μάλλον όχι... άρα αφού δεν δείχνει διάθεση να την κάνει μόνος του πρέπει να τον καθαρίσει ο Σαμαράς την επόμενη φορά]

Με την αυτόφωρη διαδικασία συνελήφθησαν η σύζυγος και ο αδερφός του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γεράσιμου Γιακουμάτου, οι οποίοι φέρονται να ενέχονται για φορολογικές παραβάσεις.

Όπως δήλωσε στο enikos.gr ο πρώην Υπουργός, η σύζυγος του διώκεται ως πρόεδρος εταιρείας φροντίδας ηλικιωμένων για μια φορολογική παράβαση του αδερφού του ύψους 24.000 ευρώ.

«24.000 ευρώ είναι η παράβαση. Αν είναι να την πληρώσουμε, αν έχει κάνει λάθος ο αδερφός μου. Η παράβαση είναι πλημμέλημα. Αυτό το σόου, το δελτίο τύπου και όλα αυτά που επιδιώκουν θα τα βρουν μπροστά τους», δηλώνει ο κ. Γιακουμάτος.

Που κρατούνται η σύζυγος και ο αδερφός του Γιακουμάτου

Στην Υπηρεσία της Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κρατείται ο αδερφός του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γεράσιμου Γιακουμάτου και ο λογιστής του οίκου ευγηρίας έπειτα από εκτέλεση σχετικής παραγγελίας του αρμόδιου Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Επίσης, κρατείται η σύζυγος του κ. Γιακουμάτου και η υπεύθυνη λειτουργίας του οίκου ευγηρίας για φορολογικές παραβάσεις σε ανώνυμη εταιρεία παροχής υπηρεσιών.

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν η η σύζυγος και ο αδελφός του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γεράσιμου Γιακουμάτου οι οποίοι συνελήφθησαν...νωρίτερα για φορολογικές παραβάσεις που αφορούν στον οίκο ευγηρίας που διατηρούν στο Ψυχικό.

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν και δύο υπάλληλοι του οίκου ευγηρίας.