09 Ιανουαρίου 2014

Υπόθεση ΤΤ- 25 διώξεις,7 εντάλματα,3 συλλήψεις-Όλα τα ονόματα-Στο απυρόβλητο ο Κλέωνας του Αντρίκου;;

[Πάλι τους μισούς θα πιάσουν... λένε ότι ο Κλέωνας Παπαδόπουλος του Αντρίκου δεν είναι ανάμεσα στους διωκώμενους!! Ο άνθρωπος που φούνταρε το ΤΤ μένει στο απυρόβλητο; Σοβαροί είμαστε;]

Επτά είναι τα εντάλματα σύλληψης για την υπόθεση των επισφαλών δανείων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της δικαστικής συντάκτριας της Realnews, Αννας Κανδύλη, μέχρι αυτή την ώρα έχουν συλληφθεί τρία άτομα. Ο επιχειρηματίας...
Δημήτρης Κοντομηνάς που νοσηλεύεται φρουρούμενος σε ιδιωτική κλινική και δύο πρώην στελέχη του ΤΤ, ο Μάριος Βαρότσης και ο Χαράλαμπος Γιαγκούδης.

Οι "7" για τους οποίος έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης είναι οι: Αγγελος Φιλιππίδης, Μάριος Βαρότσης, Αναστασία Βάτσικα, Κυριάκος Γριβέας, Δημήτρης Κοντομηνάς και δύο πρώην στελέχη του ΤΤ.

Όπως ανέφερε η Αννα Κανδύλη στον Real FM και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, τα δάνεια δόθηκαν στην περίοδο από το 2007 έως το 2012 και «δεν πληρώθηκε ούτε ένα ευρώ».

Η ερμηνεία που φαίνεται ότι δίνουν οι ανακριτικές αρχές από την εικόνα των συναλλαγών, είναι ότι τα δάνεια αυτά δόθηκαν για να ισχυροποιηθεί ο πλούτος των επιχειρηματιών που τα έλαβαν.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στην περίπτωση του δανείου των 100 εκατ. ευρώ που έλαβε ο έγκλειστος στις φυλακές για άλλη υπόθεση, Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, υπήρχε ρήτρα που προέβλεπε ότι το ΤΤ δεν επιρεπόταν να παρακολουθεί την εξέλιξη του δανείου.

Στην περίπτωση του επιχειρηματία, Δημήτρη Κοντομηνά, υπολογίζεται ότι η ζημιά που υπέστη η κρατική τράπεζα είναι πάνω από 100 εκατ. ευρώ και αφορά πιστωτική κάρτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Real fm 97,8 και ο Γ. Ντουδεσκέας, ο επιχειρηματίας Δ. Κοντομηνάς που νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα, ζητήθηκε από τον ιατροδικαστή να μεταφερθεί σε δημόσιο νοσοκομείο προκειμένου εκεί να διαπιστωθεί το πρόβλημα της υγειάς που έχει και για να εκτελεστεί το ένταλμα.