29 Ιανουαρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Γεωργιάδης στον Μπαλάφα: Είστε λαϊκιστές και ρουσφετολόγοι γιατί πριν 3 μήνες ζητάγατε οι γιατροί να είναι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης στον ΕΟΠΥΥ

Την απόλυτη ξεφτίλα έζησε ο ταλαίπωρος ο Μπαλάφας από τον Άδωνι Γεωργιάδη στον «αέρα» της πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής του ΑΝΤ1.

Ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις σε μία χρεωκοπία, αναφέροντας και το παράδειγμα της Αργεντινής που επικαλούνται ο Τσίπρας μέσα στη Βουλή.

Οι δηλώσεις του υπουργού Υγείας προκάλεσαν την αστεία αντίδραση του κ. Μπαλάφα, ο οποίος, απευθυνόμενος ασυνάρτητα στον κ. Γεωργιάδη, ανέφερε: «Προσγειώσου στην Ελλάδα και άσε τα υπερατλαντικά ταξίδια. Πες μας αν θα διώξεις γιατρούς από τον ΕΟΠΥΥ»... λες και ο Άδωνις και όχι ο Τσίπρας έκανε ποτέ υπερατλαντικά ταξίδια ή πήγαινε στην Αργεντινή για να την εκθειάσει.

Από την πλευρά του, ο κ. Γεωργιάδης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας με έντονο ύφος: «Είστε ρουσφετολόγοι. Είστε πολιτικάντηδες. Είστε ότι χειρότερο υπάρχει σήμερα στην πολιτική της χώρας. Λέτε σε όλους ναι, λέτε σε όλους ψέματα μόνο και μόνο, για να πάρετε ψήφους. Στη σελίδα του υπουργείου έχω αναρτήσει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ προ 3 μηνώς, όπου έλεγαν ότι οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ πρέπει να είναι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης. Τι μεσολάβησε και μετά από 3 μήνες έκαναν κωλοτούμπα και άλλαξαν θέση;».

Φυσικά ο ταλαίπωρος ο Μπαλάφας δεν ήξερε που να κρυφτεί και άρχισε να λέει αστειότητες "εγώ μια ερωτησούλα έκανα, μην εκνευρίζεστε, τα πάνω κάτω ήρθαν σε 3 μήνες"...

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1: