14 Ιανουαρίου 2014

Σε καταστολή ο «Σούμι»

Συνεχίζεται η αναμονή για κάποια ευχάριστα νέα από την κατάσταση της υγείας τού Mίκαελ Σουμάχερ, ο οποίος συνεχίζει να βρίσκεται για δέκατη-έβδομη ημέρα σε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Γκρενόμπλ.

Τα τελευταία νέα για τον Γερμανό πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή, έρχονται από την γερμανική «Bild», η οποία επισημαίνει ότι η υγεία του δεν έχει παρουσιάσει βελτίωση και για τον λόγο αυτό οι γιατροί θα του κάνουν περισσότερες εξετάσεις στην προσπάθεια τους να αξιολογήσουν ποιες περιοχές του εγκεφάλου του έχουν τραυματιστεί και ποιοι τομείς του παραμένουν λειτουργικοί.

Ο φόβος πάντως των γιατρών είναι πότε θα «ξυπνήσουν» τον Σουμάχερ από το τεχνητό κώμα, όπως και το ποια θα είναι η κατάστασή του. Δυστυχώς,ουδείς γνωρίζει πως μπορεί να αντιδράσει ο οργανισμός του σε αυτό ή ποια θα είναι τα αποτελέσματα των νευρολογικών εξετάσεων. Ποιες δηλαδή θα είναι οι συνέπειες αυτού του αγώνα για να κρατηθεί στην ζωή,ακόμα κι αν βγει νικητής. Ενημέρωση για το πότε θα υπάρξει κάποιο επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν δεν υπάρχει, ενώ οι πιστοί οπαδοί του  συνεχίζουν να προσεύχονται για την ανάρρωση του.