14 Ιανουαρίου 2014

Έχουν πήξει στα σούργελα οι ψεκασμένοι: Η μία σήκωσε ελληνική σημαία στην ΤιΒι κι η άλλη έσκασε μύτη σα λατέρνα στη συνεδρίαση

Με έναν… διαφορετικό τρόπο ολοκληρώθηκε σήμερα η εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Λίγο πριν την εκπνοή του μαγκαζίνο με τον γνωστό δημοσιογράφο, η βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης των Ανεξάρτητων Ελλήνων Σταυρούλα Ξουλίδου...
η οποία ήταν καλεσμένη στο πάνελ για να σχολιάσει την επικαιρότητα, σηκώθηκε από τη θέση της, και κράτησε ψηλά μια ελληνική σημαία, συνοδεύοντας την κίνησή της αυτή με σχετική πολιτική άποψη για τις εξελίξεις που έρχονται.

Πως η Ραχήλ Μακρή συγκέντρωσε πάλι όλα τα φλας
Μια νέα ενδυματολογική πρόταση που συνδυάζει το σέξι με το καθώς πρέπει παρουσίασε χθες η βουλευτής Ραχήλ Μακρή και κατόρθωσε να κλέψει τα φλας ακόμη και σε αυτή την κρίσιμη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ που οδήγησε στη διαγραφή του Γιώργου Νταβρή.


Η Ραχήλ Μακρή προσήλθε στη συνεδρίαση με ένα στενό μίνι βαθυκόκκινο φόρεμα, χωρίς καλσόν και με ψηλοτάκουνες μαύρες γόβες. Τις εντυπώσεις όμως έκλεψε ο εξαιρετικά μεγάλος, βαρύτιμος, βυζαντινού τύπου σταυρός που φορούσε. Καμία σχέση με την εικόνα της με το τζιν σκαρφαλωμένη στα κάγκελα της ΕΡΤ αλλά ούτε και με αυτή από το βήμα της Βουλής με την περίφημη μπλούζα με τον παπαγάλο.


*Η πρώτη φωτογραφία είναι από την Eurokinissi, oι επόμενες δύο από το fosphotos