22 Ιανουαρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Έρχεται πέ@ς γιαυτό ο πανικός: Άρση της ασυλίας του Καπερνάρου για την υπόθεση με το ΣΔΟΕ-Μη άρση ασυλία Ντινόπουλου

Δεν μπορώ να καταλάβω το ζόρι του Καπερνάρου να μην πάει στο δικαστήριο!! Τι πρόβλημα έχει; Αφού θα κερδίσει στο δικαστήριο και θα αθωωθεί πανηγυρικά, γιατί δεν θέλει να ξεκαθαρίσει την υπόθεση αλλά θέλει να αφήσει την περίπτωσή του να σέρνεται;

Την άρση της ασυλίας του Βασίλη Καπερνάρου αποφάσισε η Βουλή με 191 βουλευτές να ψηφίζουν υπέρ και 31 κατά, έξι βουλευτές να δηλώνουν «παρών» ενώ στην διαδικασία καταμετρήθηκαν 2 λευκά ψηφοδέλτια.

Για την άρση της ασυλίας του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, η Βουλή καταψήφισε την συγκεκριμένη πρόταση με 143 ψήφους έναντι 78 ενώ «παρών» δήλωσαν εννέα βουλευτές σε σύνολο 230 βουλευτών.

Τέλος η Βουλή καταψήφισε την άρση της ασυλίας του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Αργύρη Ντινόπουλου, με 208 ψήφους κατά και 20 υπέρ ενώ ένας βουλευτής δήλωσε «παρών» και ένας ψήφισε λευκό.

Δείτε το βίντεο



Επίθεση Καπερνάρου σε Μαρκογιαννάκη

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Βασίλης Καπερνάρος στον Χρήστο Μαρκογιαννάκη με αφορμή την απόκρυψη στοιχείων από την Επιτροπή της Βουλής από τον κ. Μαρκογιαννάκη, όπως καταγγέλλει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

«Καταγγέλλω τον κ. Μαρκογιαννάκη ως υπεύθυνο της Επιτροπής ενώπιον σας διότι απέκρυψε στοιχεία. Ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης διέπραξε αδίκημα», αποκάλυψε ο κ. Καπερνάρος προαναγγέλλοντας την αναφορά του κ. Μαρκογιαννάκη στον πρόεδρο της Βουλής και αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο και ποινικής διερεύνησης της υπόθεσης.

Δείτε το βίντεο