13 Ιανουαρίου 2014

Χαμός στους ΑΝΕΛ – Έκτακτη σύγκλιση της Κ.Ο – Πολύ σκληρός ο Πανάρας... απειλεί με διαγραφές

Συνεδριάζει τη Δευτέρα στις 2 το μεσημέρι η κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με αντικείμενο τις εσωκομματικές εξελίξεις. «Θα καταλάβουν όλοι ότι είναι άλλο το κίνημα το οποίο έχει τους πολίτες που αποφασίζουν και το Εθνικό Συμβούλιο που είναι εκλεγμένο από το Συνέδριο, και άλλο η Κοινοβουλευτική Ομάδα»...
τόνισε ο κ. Καμμένος σε δηλώσεις του στον Real FM. «Ελπίζω να είναι όλοι καλών προθέσεων και ότι πρόκειται περί παρεξηγήσεως. Αν κάποιοι είναι κακών προθέσεων και αν κάποιοι αποδειχθεί ότι αυτό που ήθελαν να κάνουν είναι, σε μια στιγμή που δικαιώνονται οι ΑΝΕΛ, να δημιουργήσουν πρόβλημα, θα αποκεφαλιστούν».

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Νότης Μαριάς: Ζητά έκτακτο συνέδριο από τον Π.Καμμένο – Βλέπει κίνδυνο διάσπασης των ΑΝΕΛ – Παρέμβαση Τ.Κουίκ

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ενώ ξεκαθάρισε ότι από την πλευρά του δεν τίθεται θέμα ηγεσίας στο κόμμα, ζητά έκτακτο συνέδριο, καθώς, όπως είπε, «όταν τα ζητήματα δεν λύνονται πάντα υπάρχει κίνδυνος διάσπασης σε ένα κόμμα. Είμαι πολύ προβληματισμένος και ανήσυχος”.

Ο κ. Μαριάς μάλιστα απηύθυνε το ίδιο μήνυμα και στον Πάνο Καμμένο: «Κρούω τον κώδωνα του κινδύνου στους Ανεξάρτητους Έλληνες και στον ίδιο τον Πάνο Καμμένο. Πρέπει να πάμε άμεσα σε Έκτακτο Συνέδριο να λύσουμε τις διαφορές μας».

Το Συνέδριο αυτό, είπε ο κ.Μαριάς, πρέπει να επανακαθορίσει τις μελλοντικές συνεργασίες του κόμματος είτε με τον ΣΥΡΙΖΑ είτε με στελέχη που καταψήφισαν ή θα καταψηφίσουν τα Μνημόνια”.

Τ.ΚΟΥΙΚ: ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΣ – ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ

Σήμερα ο τομεάρχης εξωτερικών και βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, με δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ζητά την παραίτηση του Κώστα Γιοβανόπουλου και της Μαρίνας Χρυσοβελώνη από τις θέσεις του γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας και του αναπληρωτή του, ενώ επισημαίνει ότι ενημέρωσε σχετικά και τον πρόεδρο του κόμματος Πάνο Καμμένο.

“Σε μια στιγμή όπου ο Πάνος Καμμένος και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δικαιωνόμαστε στο θέμα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και στον αγώνα μας κατά της διαφθοράς, δεν μπορεί να υπάρχουν αντιδράσεις ομάδας βουλευτών που πλήγωσαν το χθεσινό πολύ κρίσιμο Εθνικό Συμβούλιο. Δεν επιτρέπεται κανένας μας να αγνοεί τα κυρίαρχα θεσμικά μας, όργανα και 120 εθελοντές αγωνιστές που ήρθαν από όλη την Ελλάδα” είπε ο Τέρενς Κουίκ.

bankwars.gr