22 Ιανουαρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Θέριεψε ο λαϊκισμός του περιπτερά με αφορμή το βλάκα δάσκαλο...[Βρε μαλάκ@ Παπαδάκη που λες "έπρεπε να αφήσει το παιδί να φύγει", που να αφήσει το παιδί να βγεί από την τάξη ο δάσκαλος σε ένα άδειο προαύλιο με ανοιχτή ενδεχομένως εξώπορτα; Αν το άφηνε να φύγει και ανέβαινε σε ένα δέντρο το προαύλιο και έπεφτε και πάθαινε κάτι ή έφευγε από το σχολείο μόνο του και συνέβαινε κάτι, εσύ θα τσίριζες "γιατί το άφησε να φύγει"... Δεν το συζητάμε ότι η μαλακ@α του δασκάλου είναι επική καθώς έπρεπε να φωνάξει τη Διευθύντρια να αναλάβει τον προβληματικό πιτσιρικά, γιατί παιδί της 2ας που θέλει σώνει και καλά φύγει από την τάξη δεν το λες και κανονικό...]

Για το περιστατικό που συνέβη στο 8ο δημοτικό σχολείο της Άρτας, όπου καταγγέλλουν ότι...
δάσκαλος έβαλε μαθητές να χαστουκίσουν 8χρονο αγοράκι, μίλησαν στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 η διευθύντρια του σχολείου, Κλεοπάτρα Βασιλείου και ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, Νίκος Τριανταφυλλάκης.

Η  κ. Βασιλείου δήλωσε ότι ο εκπαιδευτικός δεν δέχεται ότι συνέβη το συγκεκριμένο γεγονός, ενώ πρόσθεσε ότι ο μαθητής έχει πάει σήμερα στο σχολείο.

Από την πλευρά του, ο κ. Τριανταφυλλάκης δήλωσε ότι υπήρχαν διαμαρτυρίες και στο παρελθόν για τον εν λόγω εκπαιδευτικό ότι παρουσίαζε κάποιες συμπεριφορές οι οποίες ξέφευγαν, όχι, όμως, όπως είπε, κάτι το καταδικαστέο.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου