18 Ιανουαρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Νεράντζης: Γι αυτό έκλεισα το μικρόφωνο στην Κωνσταντοπούλου

Για το επεισόδιο με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, η οποία ερευνά την υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ», μίλησε στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του MEGA ο Αναστάσιος Νεράντζης.
Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη προσήλθε για να καταθέσει ο ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ, Στυλιανός Στασινόπουλος, αλλά η διαδικασία σημαδεύτηκε από τις αντιπαραθέσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου με το προεδρείο. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διέκοπτε συνεχώς με ερωτήσεις τον κ. Στασινόπουλο, προκαλώντας τις αλλεπάλληλες παρεμβάσεις του κ. Νεράντζη, ο οποίος αναγκάστηκε να της κλείσει το μικρόφωνο.

Ο κ. Νεράντζης δήλωσε ότι είναι πλέον δεδομένο ότι σε όποια συνεδρίαση μετέχει η κ. Κωνσταντοπούλου δημιουργούνται επεισόδια και περιστατικά. «Αυτό οφείλεται στο ότι αξιώνει και θέλει να πετυχαίνει διπλάσιο χρόνο από όλους τους άλλους συναδέλφους. Υπέβαλε ερωτήσεις επί 27 λεπτά, όταν ο μέσος όρος του χρόνου των ερωτήσεων που υπέβαλαν οι άλλοι δεν υπερέβαινε τα 8 με 10 λεπτά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Νεράντζης.

Δείτε το βίντεο από το MEGA:



enikos.gr