15 Ιανουαρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις: Καρφάκι δεν μου καίγεται για τους κομμουνιστές του ΑΝΤΑΣΥΑ έξω απ΄το Αγ. Όλγα

[Μάλιστα στο twitter ανέβασε και βίντεο με τους κομμουνιστές να σκηνοθετούν την "υποδοχή" σχολιάζοντας ότι όλα έγιναν για τις κάμερες και φυσικά όχι για την ουσία]

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ νωρίτερα αναφέρθηκε εκτενώς στην ένταση αλλά  και τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο νοσοκομείο Αγία Όλγα.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ήταν προσβλητικό όχι για μένα αλλά  για την δωρήτρια επεσήμανε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε με νόημα: "εγώ είμαι συνηθισμένος σε τέτοιες αντιδράσεις καρφάκι δε μου καίγεται"!

Πάντως για άλλη μια φορά ο κ. Γεωργιάδης υπογράμμισε ότι επρόκειτο για μεμονωμένους εργαζόμενους που προκάλεσαν την ένταση καθ μάλιστα σε μια εκδήλωση που γινόταν προς τιμήν μιας γυναίκας που είναι πάντα πρόθυμη να χαρίσει ακόμα και μηχανήματα χιλιάδων ευρώ όταν το νοσοκομείο τα χρειάζεται:

"Όποτε χρειαζόμαστε ένα μηχάνημα της τηλεφωνούμε και μας το αγοράζει και ας κάνει χιλιάδες ευρώ. Και χωρίς να ζητήσει ούτε μια τιμητική πλάκα η κ. Περωτή" υποστήριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Πάντως το σωματείο των εργαζομένων ξεκαθαρίζει ότι οι ίδιοι δεν συμμετείχαν στις αντιδράσεις καθώς είχαν αποφασίσει να απέχουν από την εκδήλωση ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την παρουσία του υπουργού.