12 Ιανουαρίου 2014

Ραχήλ εγγύηση γέλιου: Βλάκας ο Τατσόπουλος-Είμαι ΑΕροψεκασμένη μέχρι να με διαγράψουν... μετά ΣΥΡΙΖΑ-Φασιστικό κόμμα η ΝΔ :Ο

Κι εμείς σε αγαπάμε βρε κι ας μας λές φασίστες! Για λέγε τώρα ποιον ΠΑΣΟΚο έγλυψες το 2010 για να σε πάρει η Μπιρμπίλη του Γιωργάκη, με μετάταξη από το Υπ. Εργασίας στο ΥΠΕΚΑ; Θα μας πεις ή είναι μυστικό; Πες μας τουλάχιστον ποιά δεξιά κατουρημένη ποδιά φίλησες για να πάρεις την πρώτη μετάταξη από την περιφέρεια στο υπ. Εργασίας....

Συνέχεια στην κόντρα της με τον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή, Πέτρο Τατσόπουλο, δίνει η Ραχήλ Μακρή χαρακτηρίζοντας τον «ανίκανο» και «βλάκα».

Όπως υποστηρίζει, μιλώντας στην Ελευθεροτυπία, ο κ. Τατσόπουλος της επιτέθηκε επειδή φοβήθηκε ότι...
θα του φάει τη θέση. «Δεν έχουμε ακούσει τη φωνή του στη Βουλή. Το μόνο που κάνει είναι να γράφει στο Διαδίκτυο. Είναι ανίκανος δηλαδή και τζάμπα τον πληρώνουμε» συνέχισε σε υψηλούς τόνους ενώ απαντώντας για άλλη μια φορά στα περί κόμματος των Βλημάτων, σημείωσε: «Και του απάντησα να πάει να διαβάσει το δοκίμιο περί Βλακείας. Αλλά δεν το κατάλαβε, νόμισε ότι τον είπα ηλίθιο. Εγώ βλάκα τον είπα. Είναι διαφορετικό. Αλλά είναι τόσο βλάκας που δεν μπορεί ούτε το δοκίμιο περί Βλακείας να διαβάσει!».

Η βουλευτής Κοζάνης των ΑΝΕΛ καταγγέλλει, στην ίδια συνέντευξη, σχέδιο εξόντωσής της και υποστηρίζει ότι πίσω από αυτή κρύβονται στελέχη της Νέας Δημοκρατίας την οποία χαρακτηρίζει «φασιστικό κόμμα...». Προσθέτει, δε, ερωτηθείσα γιατί φυλακίζουν τη Χρυσή Αυγή, ότι «η Χ.Α. είναι το δεκανίκι τους. Οταν καταρρεύσουν και διαλύσει τη Ν.Δ. ο Σαμαράς, να έχουν ένα μαξιλάρι...».

Η κυρία Μακρή επανέρχεται, τέλος, στην πρόθεσή της να ανεξαρτητοποιηθεί από τους ΑΝΕΛ καταγγέλοντας ότι «υπάρχει μια μικρή κλίκα βουλευτών που εμποδίζει τη λειτουργία και άλλων βουλευτών μας, όχι μόνον εμένα» κατονομάζοντας τον γραμματέα της ΚΟ των ΑΝΕΛ, Γιοβανόπουλο, ότι «θεώρησε ότι μπορεί να καταπατά δικαιώματα βουλευτών, να μην ενημερώνει, να αποκλείει και άλλα πολλά. Εγώ αυτά δεν τα δέχομαι». Καταλήγει, τέλος, ότι από την πλευρά της υφίσταται θέμα αποχώρησης αλλά, όπως λέει χαρακτηριστικά, «από τους ΑΝΕΛ όμως, αν δεν με διαγράψουν, δεν θα φύγω».