19 Ιανουαρίου 2014

Για τις πλημμύρες φταίνε οι... gay γάμοι, δηλώνει στέλεχος του Φάρατζ

Για τις πρόσφατες πλημμύρες στη Βρετανία φταίει η απόφαση της κυβέρνησης να νομιμοποιήσει τους γάμους των ομοφυλόφιλων, απεφάνθη δημοτικός σύμβουλος του UKIP, του ξενοφοβικού κόμματος που ηγείται ο γνωστός και από τις παρεμβάσεις του για την Ελλάδα, Νάιτζελ Φάρατζ, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις στη Βρετανία αλλά και την (ήπια) αποδοκιμασία του κόμματός του.

«Ο Κάμερον λειτούργησε αλαζονικά έναντι του Ευαγγελίου», αναφέρει ο Ντέϊβιντ Σίλβεστερ σε επιστολή του προς την τοπική εφημερίδα Henley Standard και προσθέτει:

«Οι Γραφές δεν αφήνουν καμία αμφιβολία ότι όταν ένα χριστιανικό έθνος εγκαταλείπει την πίστη του και δρα αντίθετα στο Ευαγγέλιο, γίνεται έρμαιο φυσικών καταστροφών, ασθενειών, λοιμών και πολέμων».

«Είχα στείλει επιστολή στον Ντέϊβιντ Κάμερον τον Απρίλιο του 2012, προειδοποιώντας τον ότι η ψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο ομοφυλοφίλων θα συνοδευόταν από καταστροφές. Αλλά εκείνος προχώρησε παρά τις 600.000 υπογραφές Χριστιανών και τις προειδοποιήσεις της μισής κοινοβουλευτικής του ομάδας. Είναι δικό του σφάλμα που ολόκληρες περιοχές της χώρας επλήγησαν από θύελλες και πλημμύρες. Κανείς άνθρωπος, όσο ισχυρός κι αν είναι, δεν μπορεί να τα βάλει με αγένεια με τον Παντοδύναμο και να γλιτώσει».

Εκπρόσωπος του κόμματό του έσπευσε να απαντήσει λέγοντας ότι προφανώς και οι απόψεις του δημοτικού συμβούλου δεν αποτελούν και απόψεις του κόμματος, υπερασπίστηκε όμως του δικαιώματός του να τις εκδηλώνει, αφού αυτό είναι που «έκανε τη Βρετανία, μία θαυμάσια, περήφανη, πολυσυλλεκτική και ελεύθερη χώρα».

Πηγή: BBC
ΕΘΝΟΣ