14 Ιανουαρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Nταβρής κατά Καμμένου-Νικολόπουλου: Να παραιτηθεί ο Καμμένος-Τραβεστί αντιμνημονιακοί μπαίνουν στο σπίτι των ΑΝΕΛ

Ξεσπάθωσε κατά του Πάνου Καμμένου και των επιλογών του ο βουλευτής Αχαΐας Γιώργος Νταβρής μετά τη διαγραφή του από τους Ανεξάρτητους Ελληνες, ενώ επιτέθηκε με σκληρούς χαρακτηρισμούς και κατά του Νϊκο Νικολόπουλου.

«Είχα πιστέψει σε ένα δημοκρατικό κι όχι σε ένα νεοαρχηγικό κόμμα. Νοιώθω πια ότι βρίσκομαι σε μια παραγωγική ελευθερία» ανέφερε μετά την γνωστοποίηση της διαγραφής του ο κ. Νταβρής.

Ωστόσο, αίσθηση προκάλεσε η επίθεση με σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά του ανεξάρτητου βουλευτή που εκλέγεται στην ίδια περιφέρεια με εκείνον, Νίκο Νικολόπουλο και ο οποίος συνεργάζεται με τους Ανεξάρτητους Ελληνες. Μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή του Mega τον χαρακτήρισε «τραβεστί αντιμνημονιακό που εισέβαλε με την άδεια του Πάνου Καμμένου στο σπίτι των ΑΝΕΛ» και πρόσθεσε: «Δεν φοβήθηκα για την έδρα στην Αχαΐα, αλλά έστω και μια σταγόνα μνημονιακής βρωμιάς αν πέσει στην προσπάθεια αυτή τότε θα χαθεί».

«Να παραιτηθεί ο Καμμένος από την ηγεσία των ΑΝΕΛ»

Λίγο αργότερα σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 ο κ. Νταβρής υποστήριξε ότι το πρόβλημα στους Ανεξάρτηρους Έλληνες είναι πως «ο κ. Καμμένος νομίζει ότι είναι ένα κόμμα το οποίο του ανήκει», ενώ τον κατηγόρησε ότι  «δεν ακούει και έχει συμπεριφορές οι οποίες απάγουν από αυτά που λέγονται».

Σύμφωνα με τον κ. Νταβρή, οι ΑΝΕΛ πρέπει να πάνε άμεσα σε έκτακτο συνέδριο αφού ο κ. Καμμένος παραιτηθεί από τη θέση του.