25 Φεβρουαρίου 2014

Ρένα και Γαβριήλ σε διαμαρτυρία 10 ατόμων... για το Ελληνικό... (ΦΩΤΟ)

Ούτε το 3% που είναι δικοί τους και τους ακολουθούν παντού, δεν μπορούν να κινητοποιήσουν πια...

Παράσταση διαμαρτυρίας διοργάνωσε σήμερα το μεσημέρι έξω από τα γραφεία του ΤΑΙΠΕΔ η Επιτροπή Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού, απαιτώντας την άμεση διακοπή της διαδικασίας ιδιωτικοποίησης του πρώην αεροδρομίου και της παραλίας του Αγίου Κοσμά.
Το παρών στη συγκέντρωση έδωσε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Γαβριήλ Σακελλαρίδης και η υποψήφια Περιφερειάρχισσα Αττικής, Ρένα Δούρου, η οποία δήλωσε:

«Η δήθεν αξιοποίηση του Ελληνικού δεν πρέπει να περάσει. Γιατί δεν είναι αξιοποίηση αλλά ιδιωτικοποίηση με όρους ξεπουλήματος δημόσιας περιουσίας και τσιμεντοποίησης. Σήμερα ο διαγωνισμός για την δήθεν αξιοποίηση βρίσκεται σε κρίσιμη φάση.


Την Πέμπτη, 27 του μήνα, είναι η καταληκτική ημερομηνία του διαγωνισμού για την υποβολή των τελικών προσφορών από τους ενδιαφερόμενους ομίλους. Ανοίγει δηλαδή ο δρόμος για το τελικό ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας, σε βάρος των πολιτών και του περιβάλλοντος.

Βρισκόμαστε σήμερα εδώ για να διαμαρτυρηθούμε και να καταγγείλουμε τη διαδικασία αυτή και τον ρόλο της κυβέρνησης και του ΤΑΙΠΕΔ. Του ΤΑΙΠΕΔ που κρατά μυστική τη σύμβαση με τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό.Απαιτούμε την άμεση διακοπή της διαδικασίας ιδιωτικοποίησης του Ελληνικού και της παραλίας του Αγίου Κοσμά».