18 Φεβρουαρίου 2014

Μοναχός την περίοδο 1983-1990 ο παλαιοΠΑΣΟΚος Τζεβελέκος

Μοναχός ήταν ο πρώην επικεφαλής της ΜΚΟ "Διεθνές Κέντρο Αποναρκοθέτησης" Κώστας Τζεβελέκος.

Σύμφωνα με τη Δημόσια Τηλεόραση, ο προφυλακισμένος για την απάτη-μαμούθ σε βάρος του ελληνικού δημοσίου ήταν μοναχός την περίοδο 1983-1990 σε μοναστήρι της...
Εύβοιας, με το όνομα Κάλλιστος. Στην συνέχεια εργάστηκε ως δημοσιογράφος στην εφημερίδα "Εξόρμηση" και το 2000 ίδρυσε τη συγκεκριμένη ΜΚΟ.

Μαζί με την οικογένειά του μετακόμισαν στην Κύπρο το περασμένο καλοκαίρι, όπου ίδρυσε δύο εταιρείες. Η οικονομική αστυνομία έκανε έρευνες και στο νησί και στο σημείο στο οποίο στέκονται οι αστυνομικοί είναι το γεγονός ότι το επίμαχο διάστημα η κινητή τους περιουσία αυξήθηκε πολύ με πόρους που πρέπει να διερευνηθούν από την ανακρίτρια.Όπως λένε οι αστυνομικοί δεν μπορεί η περιουσία αυτή να δικαιολογηθεί από τους μισθούς τους, δεδομένου ότι η σύζυγός του ήταν συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τη Δημόσια Τηλεόραση, στο στόχαστρο της οικονομικής αστυνομίας βρίσκεται ακόμη μια ΜΚΟ, η οποία φέρεται να έχει λάβει πολλαπλάσιες επιχορηγήσεις από τα 9 εκατ. ευρώ που πήρε το Διεθνές Κέντρο Αποναρκοθέτησης.