07 Φεβρουαρίου 2014

Σοβαρό τροχαίο προκάλεσε ο Πανόπουλος, με 2 νεκρούς που κινούνταν πεζή στην Εγνατία!!

Παρέσυρε και σκότωσε δύο πεζούς στην Εγνατία με το αυτοκίνητό του κοντά στα διόδια Ιάσμου

Σοβαρό τροχαίο με πρωταγωνιστή τον ιδιοκτήτη της Skoda Ξάνθη, κ. Χρήστο Πανόπουλο σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην Εγνατία οδό, στο τμήμα Κομοτηνής-Ξάνθης, κοντά στα διόδια Ιάσμου.

Σύμφωνα με τo xanthipress.gr, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο κ. Πανόπουλος παρέσυρε και σκότωσε δύο άγνωστους άνδρες, πιθανότητα Ρομά, οι οποίοι φέρεται να διαμελίστηκαν. Εξάλλου, ερωτήματα προκαλεί το γεγονός πώς δύο άνθρωποι βρέθηκαν να κινούνται πεζή στην Εγνατία Οδό, έναν αυτοκινητόδρομο υψηλής ταχύτητας.

Στην προσπάθειά του να τους αποφύγει, ο ίδιος τραυματίστηκε ελαφρά. Ο ιδιοκτήτης της Skoda Ξάνθη αμέσως σταμάτησε και έπειτα, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, εμφανώς σοκαρισμένος, ενώ νοσηλεύεται με εκδορές, προληπτικά, στη χειρουργική κλινική. Κοντά του βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας, Άρης Πιαλόγλου.

Του περιστατικού έχει επιληφθεί η Αστυνομία ενώ οι σοροί των δύο νεκρών, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Χρήστος Πανόπουλος
Ο ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής Scoda Ξάνθης είναι και ιδιοκτήτης της εταιρίας ΒΙΑΜΑΡ, που ιδρύθηκε το 1978 και από το 1979 είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος και εισαγωγέας των αυτοκινήτων της εταιρείας Skoda στην Ελλάδα.
Παλαιότερα ήταν αντιπρόσωπος της FIAT στην Eλλάδα, επιχείρηση που είχε ξεκινήσει ο πατέρας του. Τα κεντρικά γραφεία της ΒΙΑΜΑΡ βρίσκονται στην Αθήνα.

Είναι απόφοιτος της Λεοντείου Σχολής, έχει σπουδάσει Διοίκηση Eπιχειρήσεων στην Eλβετία και μιλάει αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά. Το 1990 αποφάσισε να επενδύσει αρχικώς ως χορηγός της Ξάνθης και στη συνέχεια ως ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής ομάδας (10 Oκτωβρίου 1991). Το 2004 δημιούργησε το νέο γήπεδο της ομάδας το «Σκόντα Ξάνθη Αρένα» μαζί με ένα σύγχρονο προπονητικό κέντρο.