23 Φεβρουαρίου 2014

BINTEO-Χέσ@ μας ρε Άρη που παίρνεις και ρίσκο!! Σπηλιωτόπουλος: "Έχει ξύλινη γλώσσα ο Σακελλαρίδης"... ενώ εσύ έχεις σύγχρονη

Ρε, θα του πει κανείς να κόψει τις γελοιότητες "σηκώνουμε τα μανίκια", "είμαι ερωτευμένος με την Αθήνα" κ.λπ ή θα τον αφήσουν να πατώσει και να μας τα ζαλίζουν ΣΥΡΙΖΑ και Κασιδιάρης; ΈΛΕΟΣ! Βγήκε να πει ότι θα μας κάνει χάρη και θα παραιτηθεί από βουλευτής αν βγει δήμαρχος!! Σοβαρός είναι; Χάρη θα μας κάνει; Αφού το λέει ο νόμος τι μπαρμπούτσαλα λέει... Όσο για το άλλο; Που νομίζει ότι δουλεύει τον κόσμο: Όποιος τον ακούει να λέει "αν δεν εκλεγώ δήμαρχος θα εγκαταλείψω την πολιτική" βάζει τα γέλια γιατί ξέρει ότι δεν το εννοεί... αν το εννοούσε θα παραιτούνταν από τώρα από βουλευτής... Α και ας του πεί κάποιος ότι με λαμόγια δημοσιογράφους που ο ίδιος ο Καραμανλής τα πέταξε, λόγω ανηθικότητας, με της κλωτσιές από τη Ριγηλής δεν θα πάει πολύ μακριά... 

Υπερασπίστηκε τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδη, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος λέγοντας ότι η νεαρή του ηλικία δεν είναι μειονέκτημα αλλά σχολίασε αρνητικά τις υποσχέσεις για έξοδο από το μνημόνιο-που όπως είπε έτσι κι άλλιώς θα συμβεί.
Ο υποψήφιος της ΝΔ για τη δημαρχία της Αθήνας χαρακτήρισε τη γλώσσα που χρησιμοποιεί ο κ.Σακελλαρίδης, ξύλινη.

Δείτε το βίντεο από το Mega


Παίρνω ρίσκο

Ρίσκο θεωρεί ότι παίρνει ο υποψήφιος της ΝΔ για τη δημαρχία της Αθήνας, Άρης Σπηλιωτόπουλος και ξεκαθάρισε ότι θα παραιτηθεί αν δεν τα καταφέρει.

 «Υπάρχει πολύ μεγάλο ρίσκο. Αφήνω πίσω τις πολιτικές μου φιλοδοξίες... Το ρίσκο δεν είναι μόνο η θέση, είναι κυρίως το αποτέλεσμα», ανέφερε σε συνέντευξή του στο Mega και πρόσθεσε ότι ανταποκρίθηκε στην πιο δύσκολη εκλογική μάχη.

Ξεκαθάρισε ακόμη ότι εάν δεν τα καταφέρει ως δήμαρχος Αθηναίων να υλοποιήσει όσα υπόσχεται, θα παραιτηθεί και θα εγκαταλείψει πλήρως την πολιτική.

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος ανέφερε ότι η απόφασή του να διεκδικήσει τη δημαρχία δεν ήταν ευκαιριακή, αλλά μια απόφαση ζωής.

Δείτε τα βίντεο από το Mega