02 Φεβρουαρίου 2014

Ο Αλ.Τσίπρας έκοψε Σταλινόπιτα με... πλεόνασμα και φυσικά το φλουρί το κέρδισε το λαϊκό λίνημα

[Τώρα γιατί κόβουν Βασιλόπιτες δεδηλωμένοι άθεοι... είναι μυστήριο... για να μη συζητήσουμε για το χατζάρι που κρατάει με ύφος αντεοβγάλτη]

Παρουσία βουλευτών, μελών της Κεντρικής Επιτροπής, στελεχών και νεολαίων ο Αλ.Τσίπρας έκοψε στις 10 το βράδυ την πίτα του κόμματος σε γνωστό νεολαιίστικο πολυχώρο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, φανερά ευδιάθετος εξέφρασε την πεποίθηση ότι το κόμμα του θα φέρει νίκες στις επερχόμενες εκλογές εκφράζοντας παράλληλα την βεβαιότητα ότι για τα πρόσωπα που προτείνει για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, αύριο στην ψηφοφορία της Κεντρικής Επιτροπής, οι υποψηφιότητες θα τύχουν μεγάλης αποδοχής.

Δεν έλειψε και το χιούμορ, καθώς το πρώτο κομμάτι της πίτας το έδωσε συμβολικά στο λαϊκό κίνημα, όπου ήταν και το τυχερό φλουρί. Το δεύτερο κομμάτι δόθηκε στα μέλη της Κ.Ε. και το τρίτο στα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Αστειευόμενος ο Αλ.Τσίπρας είπε ότι «υπάρχουν κομμάτια για όλους, αισθάνομαι σαν να μοιράζουμε το πλεόνασμα που βλέπει η κυβέρνηση» και συμπλήρωσε ότι για τον τυχερό που πήρε το φλουρί, εκτός από ένα ταξίδι, κερδίζει και μια αφισοκόλληση στο Παρίσι», όπου θα βρεθεί ο πρόεδρος την ερχόμενη εβδομάδα.

Σε ό,τι αφορά στην ψηφοφορία της Κυριακής για την επικύρωση των υποψηφιοτήτων η Αριστερή Πλατφόρμα διαφωνεί κάθετα με την υποψηφιότητα του Οδ.Βουδούρη, την οποία και θα καταψηφίσει, με στελέχη τους να σημειώνουν ότι «δεν είναι δυνατόν να στηρίξουμε κάποιον που έχει ψηφίσει μνημόνια».

Για τις άλλες δύο προτάσεις στις Περιφέρειες, που διαφωνούν, όπως της Δυτικής Μακεδονίας, όλα δείχνουν ότι η πτέρυγα της εσωκομματικής αντιπολίτευσης προσανατολίζεται στο λευκό.

Δ.Αλειφερόπουλος


Πηγή:www.capital.gr