23 Φεβρουαρίου 2014

ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΕΝΟΣ ΚΑΛΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ

- Ότι και να πεις εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, θα βρει κάτι αντίστοιχο που έχει κάνει η δεξιά. Γιατί ως γνωστό, ότι μαλακία έκανε η δεξιά δικαιούται να την επαναλάβει τώρα και ο ΣΥΡΙΖΑ.

- Οποιαδήποτε παρανομία καλύπτει ο ΣΥΡΙΖΑ, νομιμοποιείται εφόσον η Κυβέρνηση δεν συλλαμβάνει Χρυσαυγίτες. Γιατί ως γνωστό, εφόσον η κυβέρνηση δεν συλλαμβάνει Χρυσαυγίτες, ο χώρος της Αριστεράς νομιμοποιείται σε ότι παρανομία κάνει για να μην υστερήσει από τους Ναζί.

- Αν μιλήσεις για τα εγκλήματα του Κομμουνισμού τότε η απάντηση είναι ότι ο υπαρκτός Κομμουνισμός δεν ήταν Κομμουνισμός. Γιατί ως γνωστόν, οι οπαδοί του ανύπαρκτου σοσιαλισμού είναι ικανοί να τα καταφέρουν καλύτερα απ’ ότι ο Λένιν, ο Μάο, ο Κάστρο και άλλοι λοιποί αχαρακτήριστοι.
Μετά θα δοθεί ένα μάθημα για τα εγκλήματα των Ναζί, γιατί ως γνωστό τα Κομμουνιστικά εγκλήματα δικαιολογούνται μπροστά στα Ναζιστικά.

- Αν μιλήσεις για ελεύθερη αγορά, θα σου αραδιάσει τις συνθήκες εργασίας στην Κίνα, γιατί ως γνωστό η Κίνα έχει ελεύθερη αγορά.

- Οι κατηγορίες ότι ο ΣΥΡΙΖΑ περιθάλπει τρομοκράτες είναι ανυπόστατες, γιατί ως γνωστό τρομοκράτης στην Ελλάδα είναι μόνο το κράτος. Στο δε διεθνές επίπεδο, φυσικά μόνο οι Αμερικάνοι.

- Αν όλα αυτά τα τρανταχτά επιχειρήματα δεν επαρκούν, τότε σίγουρα θα δουλέψει η υπερβολή (ο γνωστός μας αχυράνθρωπος) για την γελοιοποίηση των θέσεων του αντιπάλου συνομιλητή.

- Αν ούτε αυτό πιάσει, τελευταία άμυνα είναι η επίθεση κατά του προσώπου (ad-hom) με την απόδοση διαφόρων ταυτοτήτων στον συνομιλητή. Δεν πειράζει αν είναι αυθαίρετες και άσχετες με την συζήτηση. Στο τέλος κάτι θα μείνει, που θα αποδεικνύει περίτρανα ότι ο συνομιλητής δεν δικαιούται να ομιλεί.

Άμα βιάζονται μάλιστα, ξεκινάνε από αυτό, το τελευταίο.

bad-attitude-worldwide.blogspot.gr/2014/02/blog-post_22.html?spref=tw