27 Φεβρουαρίου 2014

Μια αποσύρεται και μια δεν αποσύρεται ο Απόλλωνας από το πρωτάθλημα-Τελικά η ΓΣ "απέσυρε" τον πρόεδρο

Ο Σταμάτης Βελλής ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα για την απόφασή του να αποσύρει την ομάδα από τη Super League.

Ο ισχυρός άνδρας του Απόλλωνα μίλησε στους παίκτης της ομάδας του για την απόφασή του να μην κατέβει η ομάδα στον σαββατιάτικο αγώνα με τη Βέροια και να αποσυρθεί από το φετινό πρωτάθλημα.

Άπαντες πλέον περιμένουν την δημόσια τοποθέτηση του Σταμάτη Βελλή στην ανοικτή συγκέντρωση με τους Απολλωνιστές που έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της Πέμπτης.

Πηγή: pamesports.gr

Ο Απόλλωνας συνεχίζει-Αποχωρεί ο ιδιοκτήτης

Ραγδαίες οι εξελίξεις στον Απόλλωνα Σμύρνης. Η Γενική Συνέλευση της "Ελαφράς Ταξιαρχίας" αποφάσισε να ταξιδέψει τελικά η ομάδα στη Βέροια για την αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής της Super League σε αντίθεση με αυτό που είχε προτείνει ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Σταμάτης Βελλής.

Ο κύριος Βελλής είχε ενημερώσει νωρίτερα του ποδοσφαιριστές της ομάδας για την απόφασή του να μην "κατέβει" η ομάδα στο σαββατιάτικο ματς με τη Βέροια παραπέμποντας το θέμα προς ψήφιση στην Γ.Σ.

Η Γενική Συνέλευση δεν συμφώνησε με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, ο οποίος αποφάσισε να αποχωρήσει από το σύλλογο έχοντας όμως καλύψει όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις του.

Πηγή: pamesports.gr