Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2014

Αντώνη, γελάει όλη η Ελλάδα με τα χάλια μας: Ο Γιάννης Παπαθανασίου νεος Πρόεδρος των ΕΛΠΕΚαι δεν είναι θέμα αν ήταν ή δεν ήταν καλός υπουργός ο Παπαθανασίου ή αν έγραψε ή δεν έγραψε τις προτάσεις του στη Λαγκάρντ σε χαρτοπετσέτα... αλλά ρε πούστη μου πότε θα σταματήσουμε να ανακυκλώνουμε τους ίδιους και τους ίδιους σε δημόσιες θέσεις; Δηλ. τι στο διάολο πρέπει να γίνει για να προωθηθούν νέοι άνθρωποι σ' αυτή τη ρημαδοχώρα;

Ο πρώην υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γιάννης Παπαθανασίου εξελέγη σήμερα πρόεδρος του ΔΣ των Ελληνικών Πετρελαίων, ανακοινώθηκε από την εταιρία.

Ο κ. Παπαθανασίου τοποθετήθηκε στο ΔΣ της εταιρίας με πρόταση του υπουργείου Οικονομικών. Ο πρώην πρόεδρος κ. Χ. Κομνηνός παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους.

5 σχόλια:

 1. Όλοι οι λαοί ψάχνουν τον αυτοπροσδιορισμό τους,τα εθνικά κράτη παλεύουν για το παρελθόν τους.
  Όσος υλισμός, ομοφυλοφυλία, αθεϊα και αν διαχυθεί, σε ένα κράτος, υπάρχει κάποιο σκαλοπάτι που γυρίζεις στο παρελθόν σου,στην καταγωγή σου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. παρτο χαμπαρι δεξι εξτρεμ ουτε την ψηφο σας δεν θα βρειτε με τον αντωνη και τον στουρναρα και ειχες πει παλια οτι δεν θαχει την ασυλια που ειχε ο Καραμανλης αλλα ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ρωτάς τι πρέπει να γίνει σ΄αυτή τη χώρα για να προωθηθούν νέοι άνθρωποι ; Να πεθάνουν και να μην έχουν απογόνους , για να μπορέσουν άξιοι άνθρωποι μ΄όρεξη για δουλειά να προωθηθούν .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Εγω νομίζω οτι αυτό ειναι το εθνικο μας κουσούρι και το πολιτικό μερος είναι ένα μονο μικρό μερος του φαινομένου.

  Για παράδειγμα, δες ποσες φορες στειλαμε την βισσυ στην Γιουροβιζιον και ποσα χρόνια "κερδίζει" ο Χατζηνικολάου το βραβείο του καλύτερου δημοσιογραφου, λες και είναι ο μοναδικός στην χώρα.

  Αλλά μια και μιλάμε για τον Αντώνη που μερικοί θέλουν αν το λένε ηγέτη, θα πρέπει από μόνος του να κοψει αυτό το κουσούρι. Αλλιώς δεν είναι ηγέτης αλλά ένας υπηρεσιακός πρωθυπουργός επόμενος του προηγούμενου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Για να κόψεις ένα κουσούρι πρέπει να έχεις θέληση , όσο για το τι θέλουν μερικοί να πιστεύουν , τ΄αποτέλεσμα θα δείξει . Πέρασαν οι εποχές του αυθορμητισμού και του δεν βαριέσαι και ελπίζω να το συνειδητοποιήσουν και οι ''ηγέτες''.
  Όσο για την επανάληψη είναι μια τακτική που χρησιμοποιούν αυτοί που έχουν οικονομικά συμφέροντα , δηλ. αυτοί που επενδύουν σε άτομα που φέρνουν χρήμα στα ταμεία και η απόσβεση είναι μακροχρόνια .

  ΑπάντησηΔιαγραφή