07 Φεβρουαρίου 2014

Ερωτοχτυπημένη με τον Μπλερ, η πρώην σύζυγος του Μέρντοκ: «Εχει τόσο ωραίο σώμα, τόσο ωραία οπίσθια» [εικόνες]

Πιπεράτες λεπτομέρειες για τη φημολογούμενη σχέση του πρώην πρωθυπουργού της Βρετανίας Τόνι Μπλερ με την Κινέζα καλλονή, πρώην σύζυγο του μεγιστάνα των Μέσων Ενημέρωσης Ρόμπερτ Μέρντοχ, Γουέντι Ντενγκ, φέρνει στο φως το περιοδικό Vaniy Fair.
Η σέξι Ασιάτισσα Γουέντι Ντενγκ, σύμφωνα με το περιοδικό, εκφράζει τον απερίγραπτο θαυμασμό της για τα πολύ ωραία πόδια του Μπλερ, τα καταγάλανα μάτια του και τα.. οπίσθιά του, σ΄ένα ερωτικό γράμμα που έχει την υπογραφή της.

«Την έχω πατήσει μαζί σου...» έγραφε μεταξύ άλλων η Ντενγκ, αποκαλύπτοντας τον παράνομο έρωτά της για τον πρώην πρωθυπουργό της Βρετανίας, στην επιστολή χωρίς παραλήπτη, που είχε συντάξει, θέλοντας να καταγράψει τα συναισθήματά της για τον Τόνι Μπλερ.

«Είναι τόσο γοητευτικός και τα ρούχα του τόσο όμορφα. Έχει τόσο ωραίο σώμα κα πραγματικά πολύ όμορφα πόδια. Και κώλο. Είναι λεπτός, ψηλός, με ωραίο δέρμα και σπινθιροβόλα μπλε μάτια. Τα αγαπώ τα μάτια του, όπως αγαπώ και την πυγμή του όταν ανεβαίνει στο βήμα» αναφέρει σε άλλο σημείο της επιστολής της, η πρώην σύζυγος του Μέρντοκ.

Το περιοδικό προχωράει και σε άλλες πιπεράτες λεπτομέρειες για τη σχέση τους, επισημαίνοντας ότι στο ράντζο του Μέρντοχ, στην Καλιφόρνια, ο Μπλερ είχε επισκεφθεί και την κρεβατοκάμαρα της Γουέντι φέρνοντας σε δεινή θέση το υπηρετικό προσωπικό.

Σημειώνεται ότι πριν από δύο μήνες , τα βρετανικά ΜΜΕ είχαν αποκαλύψει την παράνομη σχέση τους, όμως, ο Μπλερ έσπευσε να διαβεβαιώσει τον βρετανικό λαό πως επρόκειτο για μία πλατωνική σχέση.