06 Φεβρουαρίου 2014

Καρυπίδης: Δεν παραιτούμαι, ανοιχτό να κατέβω και χωρίς στήριξη ΣΥΡΙΖΑ

Tο ενδεχόμενο να παραιτηθεί από το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ για την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας απέκλεισε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Θεόδωρος Καρυπίδης, παρά την πολιτική «θύελλα» που προκάλεσαν οι αντισημιτικές δηλώσεις του και οι επαφές του με τη Χρυσή Αυγή.

Άφησε μάλιστα ανοιχτό το ενδεχόμενο να κατέβει ως υποψήφιος ακόμα και χωρίς τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας πως θα το «εκτιμήσει».

Υπενθυμίζεται πως, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο εκπρόσωπος Τύπου της Κουμουνδούρου Πάνος Σκουρλέτης έχει αποσαφηνίσει πως η υποψηφιότητα Καρυπίδη επανεξετάζεται.

Πρόσθεσε πως αν «αν τέτοιες απόψεις τις εννοούσε ο κ. Καρυπιδης όχι μόνο υποψήφιος δεν θα είναι αλλά ούτε από το απέναντι πεζοδρόμιο δεν πρόκειται να περάσει».

Θυελλώδης ήταν και η αντίδραση του Αμερικανοεβραϊκού Συμβουλίου το οποίο κάνει λόγο για μάστιγα μίσους κατά των Εβραίων και εκφράζει την ελπίδα ότι η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα.

«Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι» σχολίασε για το θέμα Καρυπίδη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Πηγή: http://www.skai.gr