08 Φεβρουαρίου 2014

Δημοσιογραφικός αυνανισμός=Βασίλάκης Μπόνιος: Από τους «πολεμιστές του φωτός» ΓΑΠ-Ραγκούση... στο «κόμμα που τα σπάει»

Αυτός ο γίγαντας της δημοσιογραφίας, Βασίλης Μπόνιος είναι ο παπαγάλος που τον Αύγουστο του 2009 έβγαζε, από την περιθωριακή σελίδα του kourdistoportocali.blogspot.com τις αποκλειστικές φώτο του Ραγκούση με τον ΓΑΠ, τους οποίους αποκαλούσε "πολεμιστές του φωτός", να καταστρώνουν σε μπακαλοτέφτερο, σχέδια για τη σωτηρία της Ελλάδος, όπου σωτηρία εννοούσαν το ΔΝΤ... Μερικούς μήνες μετά ο ίδιος παπαγάλος...
επιτίθονταν με υβριστικούς χαρακτηρισμούς στον Γιωργάκη επειδή δεν τον "πρόσεξε" μόλις έγινε κυβέρνηση... Τώρα ο ίδιος έρχεται να μας πλασάρει σαν λύση το ΕΠΑΛ του Βύρωνα... έχει μάλιστα και κρυφή δημοσκόπηση... Διαβάστε και γελάστε:

Τα "σπάει" το κόμμα των Πολύδωρα-Ζώη

Του δίνουν ήδη ποσοστό 5%

Το δίδυμο Πολύδωρα-Ζώη φαίνεται ότι έκανε την έκπληξη, όχι μόνο με την συνεργασία τους, ούτε με το νέο κόμμα που ανακοίνωσαν, αλλά με τα ποσοστά που εμφανίζεται να λαμβάνει και τα οποία με την πρώτη φτάνουν το 5%.

Φαίνεται ότι Πολύδωρας και Ζώης ετοιμάζονται να κάνουν τον νέο πόλο της δεξιάς παράταξης και όπως αναφέρει το kourdistoportokali.gr «οι κρυφές δημοσκοπήσεις το θέλουν στο 5% ενώ καθημερινά το ενδιαφέρον από τον πατριωτικό χώρο της Δεξιάς δημιουργεί ήδη τον πρώτο συνωστισμό στα τηλεφωνικά κέντρα των γραφείων του Βύρωνα, ο οποίος με τον πύρινο λόγο του έδωσε χθες το στίγμα του νέου κόμματος.

Το επόμενο βήμα είναι η παρουσίαση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου ανάπτυξης της χώρας το οποίο επεξεργάζονται ήδη ειδικοί επιστήμονες που έχουν αναλάβει την εκπόνησή του για λογαριασμό της Ένωσης για την Πατρίδα και τον Λαό.