24 Φεβρουαρίου 2014

Στον Κορυδαλλό το λαμόγιο-συνδικαλιστής, υποψήφιος του ΚΚΕ, που το έπαιζε και αγανακτισμένος

Προφυλακιστέος, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, κρίθηκε ο συνδικαλιστής υπάλληλος του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, ο οποίος απολογήθηκε για την υπόθεση λαθρεμπορίας καυσίμων, την Κυριακή (23/02) ενώ ελεύθεροι αφέθηκαν έξι συλληφθέντες.
Ο τμηματάρχης της διεύθυνσης εποπτείας Διαχείρισης Πετρελαιοειδών του ΥΠΕΚΑ θα οδηγηθεί στη ΓΑΔΑ. Την Δευτέρα (24/02) θα πάρει τον δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού μαζί με τον πρόεδρο της ΕΤΕΚΑ και τη ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργο Σπανό, τον υπεύθυνο εγκαταστάσεων της ΕΤΕΚΑ, τον τελωνειακό υπάλληλο και τον μηχανικό πλοίου, που επίσης έχουν κριθεί προφυλακιστέοι.

Στον αντίποδα, τέσσερις οδηγοί φορτηγών, ένας εργάτης και ένας πρατηριούχος αφέθηκαν ελεύθεροι με τους εξής περιοριστικούς όρους: χρηματική εγγύηση 3.000 έως 7.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα κατά τακτά χρονικά διαστήματα.

Την Δευτέρα θα απολογηθούν ο υπεύθυνος γεφυροπλάστιγγας του ΟΛΠ και δύο πρατηριούχοι. Συνολικά στην υπόθεση εμπλέκονται 24 άτομα, εκ των οποίων έχουν συλληφθεί τα 15.

Ανθή Κουτσουμπού
news247.gr