21 Φεβρουαρίου 2014

ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟ ΟΦΣΑΙΝΤ ΓΚΟΛ... Ο Μισέλ Πλατινί συνάντησε τον Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου

Τι έγινε Αντώνη γελάσατε-γελάσατε με τα χάλια μας; Σαν άρρωστος γαύρος, του έδωσες συγχαρητήρια για τη χθεσινή διαιτησία; :))

Περίπου ένα τέταρτο διήρκεσε η εθιμοτυπική συνάντηση του Μισέλ Πλατινί με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, το μεσημέρι της Παρασκευής στο Μέγαρο Μαξίμου.

Για την ακρίβεια, ο πρόεδρος της UEFA, ο οποίος χθες βρέθηκε στο γήπεδο της Τούμπας για τον αγώνα ΠΑΟΚ - Μπενφίκα, συνοδευόμενος από τον γενικό γραμματέα της συνομοσπονδίας, Τζιάνι Ινφαντίνο και τον αναπληρωτή γ.γ., Θεόδωρο Θεοδωρίδη, είχε μια ολιγόλεπτη συνάντηση - χαιρετισμό με τον Πρωθυπουργό.

Από πλευράς ΕΠΟ, το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος Γιώργος Σαρρής και ο εκτελεστικός γραμματέας Παυσανίας Παπανικολάου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βασικός λόγος της συνάντησης ήταν οι λίστες των ομάδων για τους γηγενείς ποδοσφαιριστής που δηλώνονται στις ευρωπαϊκές διοργάνωσες και ζήτησε τη βοήθεια του κ. Σαμαρά, ως προεδρεύοντα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στη συνέχεια, ο Πλατινί θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος θα του παραθέσει γεύμα, παρουσία και του σύμβουλου στρατηγικής της ΠΑΕ Κριστιάν Καρεμπέ και άλλα στελέχη του ΔΣ των «ερυθρολεύκων».