09 Φεβρουαρίου 2014

Να ξέρουμε με ποιον θα γελάμε όταν φάει τη σφαλιάρα: “Πατέρας” του Σακελλαρίδη δηλώνει ο Παπαδημούλης

Την πατρότητα της ιδέας για την υποψηφιότητα του Γαβριήλ Σακελλαρίδη στον Δήμο Αθηναίων από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, διεκδικεί ο Δημήτρης Παπαδημούλης, όπως προκύπτει από όσα δηλώνει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στον “Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής” και τη δημοσιογράφο Αγγελική Σπανού.

“Η συλλογική μας επιλογή για τον Δήμο της Αθήνας είναι εξαιρετική και με δυναμική νίκης. Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης είναι ένας νέος άνθρωπος, με αξιόλογο βιογραφικό, προέρχεται από τα σπλάχνα του ΣΥΡΙΖΑ, έχει δοκιμασμένες και σημαντικές ικανότητες, ενεργό συμμετοχή στα κοινωνικά κινήματα, αλλά και στην παραγωγή πολιτικής.

Η υποψηφιότητά του σηματοδοτεί μια επιλογή διαρκούς ανανέωσης, που ενισχύει τη δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ. Όταν, πριν από ένα μήνα περίπου, ο Αλέξης Τσίπρας μου ζήτησε τη γνώμη μου για τον Δήμο της Αθήνας, πρότεινα τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη. Χαίρομαι για την ομόθυμη και ενθουσιώδη υποδοχή αυτής της επιλογής από τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι εξαιρετικός οιωνός”, τονίζει μεταξύ άλλων με τη συνέντευξή του στον “Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής” και τη δημοσιογράφο Αγγελική Σπανού ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

http://ysterografa.gr/politics/pateras-tousakellaridi-dilonei-o-papadimoulis