25 Φεβρουαρίου 2014

ΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΝΙΚΗΤΑ! Στο συνδυασμό Κακλαμάνη η Αννα Φόνσου

Στο ψηφοδέλτιο του Νικήτα Κακλαμάνη θα συμμετέχει η γνωστή ηθοποιός. Η ανακοίνωση της συνεργασίας έγινε την Τρίτη κατά την επίσκεψη του υποψηφίου Δημάρχουν Αθηναίων, στο Σπίτι του Ηθοποιού.

«Με χαρά αποδέχτηκα την πρόταση του Νικήτα Κακλαμάνη, να ενισχύσω το συνδυασμό "Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας" στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Την τετραετία 2006-2010, παρότι βρισκόμουν στην αντιπολίτευση του Δήμου Αθηναίων, μου ανέθεσε πρωτοβουλίες στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου μας. Μας ενώνουν η αγάπη μας για το ελληνικό θέατρο και το "Σπίτι του Ηθοποιού", το οποίο ο Νικήτας στηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο» είπε η Αννα Φόνσου.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, αφού ευχαρίστησε την ηθοποιό, ανέφερε τα εξής: «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή μαζί, να έχω στο πλάι μου την κ. Άννα Φόνσου. Με την Άννα μας συνδέει μία ιδιαίτερη φιλία και κυρίως κοινά ενδιαφέροντα κι ανησυχίες. Η συνεισφορά της στα πολιτιστικά δρώμενα της Αθήνας, αλλά κυρίως η εκπληκτική δουλειά της στο "Σπίτι του Ηθοποιού" την καθιστά πολύτιμη σύντροφο στην προσπάθεια που ξεκινάμε για την Αθήνα. Η πόλη τη χρειάζεται. Με την Άννα, αυτή την πόλη θα την περπατήσουμε μαζί!»