12 Φεβρουαρίου 2014

Eλίζα Χριστοδουλίδη: Η δημοσιογράφος που έκανε τον Κλούνεϊ, πρέσβη για την επιστροφή των Γλυπτών [εικόνα& βίντεο]

Παραλίγο να μην κατορθώσει καν να μπει στη συνέντευξη Τύπου στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου. Δεν ήξερε καν αν θα έκανε μια ερώτηση. Ωστόσο, η γλυκιά και δυναμική νεαρή Ελίζα Χριστοδουλίδη, με την επιμονή της – όπως έγραψαν ξένα μέσα ενημέρωσης- κατόρθωσε ...

να βάλει γα τα καλά τον Τζορτζ Κλούνεϊ στο χορό της συζήτησης, για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα που άρπαξε ο Ελγιν και από τότε φυλάσσονται στο Βρετανικό Μουσείο. Τι στιγμή που το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης περιμένει την επιστροφή τους, με έτοιμες τις θέσεις που θα φιλοξενηθούν.

Ολα αυτά εκκίνησαν από τη δημοσιογράφο Ελίζα Χριστουδουλίδη που, χθες, μιλώντας στο star και την Πόπη Τσαπανίδου δήλωσε: «Δεν είχα σκεφτεί από πριν την ερώτηση που θα του έκανα στην συνέντευξη Τύπου. Αρχικά δεν ήμουν καν σίγουρη αν θα καταφέρω να μπω στη συνέντευξη τύπου γιατί υπήρχε μια τεράστια ουρά. Έκανα τους ελιγμούς μου, και πέρασα. Ήμουν πολύ κοντά στην πηγή. Δεν μπορούσα να μην πιω νερό. Δεν ήμουν σίγουρη ούτε για την ερώτηση, γιατί δεν είχα δει ακόμα την ταινία».



http://www.iefimerida.gr/node/142793#ixzz2t6eY9hEA