05 Φεβρουαρίου 2014

Η Γελάει ο κόσμος με τον Χατζηνικολάου! Η Hurriyet ξεφτιλίζει τον εκπρόσωπο του Φιλιππίδη: Απελάθηκε και δεν ήρθε «οικιοθελώς» όπως λέει ο Νικολάκης

Με μπαράζ αναρτήσεων στην ιστοσελίδα του ο Νίκος Χατζηνικολάου (δεν ξεχνάει τους ευεργέτες του που του έδωσαν διαφήμιση...) προσπαθεί να προωθήσει την εκδοχή του Άγγελου Φιλιππίδη ότι επέστρεψε οικοιοθελώς στην Ελλάδα και δεν εκδόθηκε από τους Τούρκους.

Οι Τούρκοι όμως τον καρφώνουν αφού  η τουρκική εφημερίδα “Hurriyet” στην ηλεκτρονική έκδοσή της υιοθετεί....
την εκδοχή των ελληνικών αρχών και όχι του Άγγελου Φιλιππίδη, για το τι πραγματικά συνέβη με τον πρώην επικεφαλής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ της “Hurriyet”, οι τουρκικές αρχές προχώρησαν στην έκδοση του Άγγελου Φιλιππίδη στην Ελλάδα, προκειμένου να του απαγγελθούν κατηγορίες για το σκάνδαλο των επισφαλών δανείων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Σημειώνεται ότι ο Άγγελος Φιλιππίδης επέμεινε, κατά την προσαγωγή του στη ΓΑΔΑ ότι ήρθε οικειοθελώς στην Ελλάδα, προκειμένου να καταθέσει και να αντικρούσει τις εις βάρος του κατηγορίες.

ysterografa.gr

Να και οι φώτο που δημοσιεύει ο Νικολάκης για να υποστηρίξει την εκδοχή Φιλιππίδη... οι φώτο φυσικά δεν αποδεικνύουν τίποτα καθώς δείχνουν μόνο τον φιλιππίδη...