23 Φεβρουαρίου 2014

Αποκάλυψη: Ο «έγκριτος» διαφημίζει στο site του, την επιχείρηση της συζύγου του Χρυσαυγίτη «Καιάδα»

Έγραφε ο «έγκριτος» και «βραβευμένος» κ.Βαξεβάνης, την 1η Οκτωβρίου, στο Κουτί της Πανδώρας:

Η σύζυγος του χρυσαυγίτη «Καιάδα» απασχολεί στο φούρνο της μόνο αλλοδαπούς
Τι και αν είναι χρυσαυγίτης, τι και αν καταφέρνει να κερδίζει σταυρούς πουλώντας ιδεολογικό μίσος κατά μεταναστών, στην οικογενειακή επιχείρηση της γυναίκας του απασχολούνται μόνο αλλοδαποί. 
Ο λόγος για το βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιώργο Γερμενή. Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα “Τα Νέα”, η επιχείρηση της συζύγου του βουλευτή απασχολεί στην επιχείρησή της μόνο Αλβανούς. 
Μάλιστα η επιχείρηση φέρεται σύμφωνα την εφημερίδα «Τα Νέα» να έχει ξεχάσει να πληρώσει τις εισφορές οι οποίες ανέρχονται σε 470.000 ευρώ. Η οικογενειακή επιχείρηση διαθέτει τέσσερα αρτοποιεία-δυο στην περιοχή της Αθήνας, ένα στον Πειραιά και ένα στον Νέο Κόσμου, επί της οδού Βουλιαγμένης. Στην επιχείρηση εργαζόταν και ο Γερμενής ο οποίος από ότι φαίνεται δεν είχε κανένα πρόβλημα να συνεργάζεται με αλλοδαπούς.
Αυτά τότε, διότι σήμερα όλα αυτά ξεχάστηκαν. Η επιχείρηση της συζύγου του Καιάδα, τώρα είναι εκ των χορηγών του Κουτιού της Πανδώρας. Οι «Φούρνοι Χρήστου», εδώ και αρκετές μέρες, διαφημίζονται στην κεντρική θέση της ιστοσελίδας www.koutipandoras.gr (δείτε στο μέσον της αρχικής σελίδας, αριστερά, το μεγάλο banner)

Μα θα μου πει κανείς, άλλο οι ιδεολογικές διαφορές, άλλο οι business... Μαζί σας «σύντροφοι». Απλά, εσείς πιστεύετε ότι αν συνέβαινε αυτό σε ένα «δεξιό» site, ο κ, Βαξεβάνης θα είχε την ίδια άποψη;

Υ.Γ. Για να μην εκτεθείτε, δεν είναι Google Banner. Είναι «καρφωτό». Πρακτικά, για τους μη γνωρίζοντες, αυτό πολύ απλά σημαίνει ότι ο επιχειρηματίας Χρήστου, έχει συμβληθεί απευθείας με το «Κουτί της Πνδώρας»

Υ.Γ.2 Ξαναλέμε για να μην παρεξηγηθούμε. Δεν υπάρχει κάτι παράνομο. Προφανώς στα πλαίσια της ελεύθερης οικονομίας, η κάθε επιχείρηση μπορεί να διαφημίζεται όπου επιθυμεί. Εννοείται και το κάθε μέσο, μπορεί να φιλοξενεί διαφημίσεις, όποιου γουστάρει. Επομένως, νόμιμο είναι απολύτως. Ηθικό δεν ξέρουμε αν είναι, από τη μία να κατηγορείς μια επιχείρηση και από την άλλη να τη διαφημίζεις.

www.rightnews.gr/blog/2014/02/23/αποκάλυψη-ο-έγκριτος-διαφημίζει-στο-site/