23 Φεβρουαρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-ΜΑΛΑΚ@ ΚΛΑΙΩ!! Μη χάσουμε αύριο: To τουρνουά «Ούγκο Τσάβες»... με τον πασίγνωστο ποδοσφαιριστή να μας μιλάει για τη χούντα που ζούμε!!

Διαβάστε τι γράφει ο ρ/σ στο Κόκκινο και δείτε ποιος πασίγνωστος ποδοσφαιριστής διοργανώνει τους αγώνες... "πολεμώντας τη σημερινή χούντα" όπως λέει!!!

Με ένα διαφορετικό ποδοσφαιρικό τουρνουά, το οποίο θα διεξαχθεί την Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου στις 15.00 στο γήπεδο της Καισαριανής, συνεχίζονται οι εκδηλώσεις της παγκόσμιας κινητοποίησης «Ο Τσάβες πέρασε από εδώ», με αφορμή την πρώτη επέτειο του θανάτου του Ηγέτη της Μπολιβαριανής Επανάστασης.

Η αθλητική εκδήλωση θα διεξαχθεί με την συμμετοχή πέντε ομάδων, της ομάδας "VENCEREMOS" της Πρεσβείας της Βενεζουέλας και των ομάδων παλαιμάχων του «Απόλλων Ριζούπολης», «Εθνικός Αστέρας», της Διεθνούς Εκστρατείας «Hasta la Victoria Siempre» και της ερασιτεχνικής ομάδας της Κέρκυρας «CORFU F.C» που θα αναμετρηθούν σε τέσσερις φιλικούς αγώνες ποδοσφαίρου.


Στη συνέχεια, ο διακεκριμένος Έλληνας ερμηνευτής, Βασίλης Λέκκας, θα ερμηνεύσει τραγούδια αφιερωμένα στους αγώνες των λαών για την οικοδόμηση ενός δίκαιου και ειρηνικού κόσμου.

Το τουρνουά θα κλείσει με τις ερμηνείες του Βενεζολάνου τραγουδιστή Ρεινάλντο Ερνάντεζ, ο οποίος με την συνοδεία της κιθάρας του θα χαρίσει στους παρευρισκόμενους μοναδικές στιγμές της βενεζουελάνικης παραδοσιακής μουσικής.


Την Παρασκευή, στην εκπομπή «Σκορ στο Κόκκινο» μίλησε ο Γιάννης Παυλίδης, μέλος της Hasta La Victoria Siempre και ο Αλέξανδρος Μιχαλάς, μέλος της κερκυραϊκής, νεοσύστατης ομάδας «Corfu F.C»

Το Κόκκινο θα δώσει το «παρών» στο τουρνουά της Δευτέρας, μεταδίδοντας ζωντανά τα όσα θα συμβούν στο γήπεδο της Καισαριανής, από τις 15.00 το μεσημέρι.

Ποια είναι η ομάδα «Hasta la Victoria Siempre»

Η «Hasta la Victoria Siempre» (Παπαιωάννου, Μήνου και Μπουμπλής ;) στους Λειψούς για αγώνα της "ομάδας") είναι μια κίνηση παλιών ποδοσφαιριστών με κοινωνικές ευαισθησίες και ανάλογες παρεμβάσεις και πήρε την ονομασία της από τη θρυλική φράση του Τσε. 
  
Ιδρυτικά της μέλη, μεταξύ άλλων ο Σάββας Κωφίδης, ο (και τραγουδιστής) Βασίλης Λέκκας, ο (και ηθοποιός) Τάκης Βαμβακίδης, ο (και διαιτητής) Τάσος Κάκος, ο Ηλίας Πουρσανίδης, ο Νίκος Μάλλιαρης κ.ά.

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ

Οι γνωστές προσωπικότητες που έχουν στελεχώσει την ομάδα «Hasta la victoria siempre» είναι οι: 
Χουάν-Ραμόν Ρότσα (παλαίμαχος του ΠΑΟ), 
Σάββας Κωφίδης (παλαίμαχος Ηρακλή, Ολυμπιακού), 
Ηλίας Ατματσίδης (της ΑΕΚ), 
Σάββας Παπάζογλου (του Ολυμπιακού), 
Μίμης Παπαϊωάννου (της ΑΕΚ), 
Κώστας Μουρατίδης (της Δόξας), 
Στέλιος Σεραφείδης (της ΑΕΚ),
Τάκης Παραφέστας (της Λάρισας), 
Γιώργος Ντράγκοβιτς (βολεϊμπολίστας), 
Χρύσανθος Κυριαζής (βολεϊμπολίστας), 
Ηλίας Κυριακίδης (εν ενεργεία ποδοσφαιριστής) 
Νίκος Σαργκάνης (Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού), 
Αντώνης Μήνου (Παναθηναϊκού, ΑΕΚ),
Ηλίας Πουρσανίδης (Ολυμπιακός, Ηρακλής),
Γιάννης Παυλίδης (Εθνικός Αστέρας), 
Περικλής Παπαπαναγής (Παναθηναϊκός), 
Γιάννης Βαλαώρας (Λάρισα), 
Μιχάλης Σιμιγδαλάς (ΑΕΚ), 
Νίκος Κορομηλάς (φροντιστής της ΑΕΚ), 
Tάσος Κάκος (εν ενεργεία διαιτητής),
Γιάννης Παπαθανάσης (ηθοποιός), 
Τάκης Βαμβακίδης (ηθοποιός), 
Πασχάλης Τσαρούχας (ηθοποιός), 
Βασίλης Λέκκας (τραγουδιστής).

Μπουμπλής ;) Πουρσανίδης και Παπαιωάννου μαζί με τον κομμουνιστή απεργό που οδήγησε στο κλείσιμο τη Χαλυβουργική...

Την ομάδα στηρίζουν οι Τάσος Αλιφέρης (δήμαρχος Τήλου), Ανδρέας Θωμόπουλος (σκηνοθέτης), Κυριάκος Μιχαηλίδης (δήμαρχος Δημητρίου Υψηλάντη Κοζάνης), Στέλιος Μπενετάτος (δήμαρχος Νίκαιας), Γιάννης Μποστατζόγλου (ηθοποιός), Σπύρος Παπαδόπουλος (ηθοποιός), Μπενέτος Σπύρου (δήμαρχος Λειψών), Γρηγόρης Ψαριανός (βουλευτής) και Νίκος Μπογιόπουλος (δημοσιογράφος).

Όπως κάθε κομμούνι που σέβεται τον εαυτόν του η περίφημη ομάδα «Hasta la Victoria Siempre» έχει ταξιδέψει στην Κούβα για να δώσει δύο φιλικούς αγώνες υπέρ των πέντε Κουβανών πολιτών που είναι φυλακισμένοι στην Αμερική, ενώ βρέθηκε και στη Ραμάλα της Παλαιστίνης έπειτα από πρόσκληση της παλαιστινιακής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας σε συνεργασία με την πρεσβεία της παλαιστινιακής αρχής στην Αθήνα.

Ακούστε τον Κωφίδη να εφιστά την προσοχή των συντρόφων τους να μη μολυνθούν από το μικρόβιο της σημερινής χούντας:


Τέλος να θυμίσουμε ότι ο Σάββας Κωφίδης είναι γνωστός τζαμπατζής των διοδίων