16 Φεβρουαρίου 2014

Οδηγός ταξί προσπαθεί να ξεφύγει από καταδίωξη με αστυνομικό στο καπό του! (video)

Αυτός ο οδηγός ταξί δεν είναι ένας συμβατικός οδηγός, αφού δεν λέει να φρενάρει το όχημά του ακόμη και με τον αστυνομικό πάνω στο καπό του οχήματός του(!) Ο ανύποπτος αστυνομικός πήγε να κόψει κλήση για υπερβολική ταχύτητα στον οδηγό, αλλά αυτός τον... πήρε παραμάζωμα για μια ιδιαίτερη κούρσα, που θα τού μείνει αξέχαστη, προτού προλάβει να αντιδράσει!

Το βίντεο του περιστατικού, που συνέβη στην επαρχία Μπισκέκ του Κιργιστάν, δείχνει τον αστυνομικό υπάλληλο να έχει γαντζωθεί στο καπό του αυτοκινήτου του δράστη και να κρατάει σφικτά τους υαλοκαθαριστήρες, ενώ αυτό είναι σε κίνηση... Ένα όχημα της αστυνομίας οδηγούσε από τη μία πλευρά στην άλλη, προσπαθώντας απεγνωσμένα να κάνει τον οδηγό ταξί να σταματήσει πριν συμβεί κάτι χειρότερο στον κακόμοιρο αστυνομικό, που βρήκε τον μπελά του εν ώρα καθήκοντος, ενώ ο ταξιτζής προσπαθούσε εξίσου απεγνωσμένα να ξεφύγει από το μακρύ χέρι του νόμου...

Ο αστυνομικός τελικά έπεσε από το όχημα μετά από λίγη ώρα καταδίωξης, με τον οδηγό του ταξί να επιταχύνει για να ξεφύγει. Ωστόσο, αντί κοιτάξει τα τραύματά του, ο άνθρωπος του νόμου μπήκε σε ένα περιπολικό και άρχισε επίσης να καταδιώκει τον ταξιτζή.

Το βίντεο της καταδίωξης:


Πηγή: http://www.skai.gr