13 Μαρτίου 2014

Η κατάρρευση της Βέφας Αλεξιάδου: Μόνο 4 από τα 26 μαγαζιά της λειτουργούν, δεν εκδίδονται πια τα βιβλία της

Εμεινε στην ιστορία ως η τηλεμαγείρισσα που βουτούσε το μπριγιάν της μέσα στις ζύμες, δημιούργησε μια βιομηχανία με εκπομπές, περιοδικά, καταστήματα με εξοπλισμό για την κουζίνα, διαλέξεις και συμμετοχή σε διεθνή show. H Bέφα Αλεξιάδου δηλώνει τώρα ότι η κρίση την παρέσυρε σε μια κάθετα πτωτική πορεία, αλλά και ότι ετοιμάζει τη βιογραφία της, κάνοντας πολλούς τηλεοπτικούς οικοδεσπότες να τρέμουν από αγωνία.
Μιλώντας στην Espresso, η Βέφα Αλεξιάδου εξηγεί πως από τα 26 καταστήματά της που έφεραν το όνομά της λειτουργούν μόνο τα 4, το εστιατόριο με σπιτικό φαγητό του γαμπρού της έκλεισε, ενώ λόγω κρίσης οι εκδοτικοί οίκοι δεν μπορούν να επανακυκλοφορήσουν τα βιβλία της.


Βρίσκει διέξοδο, όμως, στη συγγραφή της αυτοβιογραφίας της με τίτλο «Ο δρόμος προς την επιτυχία», την οποία θα χρηματοδοτήσει η ίδια. Θα εξηγεί πώς ξεκίνησε, πώς έχτισε τη δυναστεία της, ποιοι την στήριξαν. Μεγάλο κεφάλαιο θα υπάρχει σίγουρα και για την Ελένη Μενεγάκη , την οποία πρόσφατα η Βέφα Αλεξιάδου χαρακτήρισε αχάριστη.


http://www.iefimerida.gr/node/146893#ixzz2vpVrfIGz