16 Μαρτίου 2014

Ααα ΓΙΑΥΤΟ ΗΣΟΥΝ ΣΤΟ 8% ΠΕΡΣΙ; Καμμένος: Δημοσκόπος μου ζητούσε 6.000 για να με βγάλει ψηλά

[Το συμπέρασμα από την ατάκα Καμμένου είναι: Προφανώς ο Πανάρας πέρσι τα ακούμπαγε και οι δημοσκοπήσεις τον έδειχναν στο 6-7-8% ενώ φέτος δεν τα ακουμπάει και τον δείχνουν στο 2,5%.... το να κατάλαβε ο κόσμος με τι λαμόγια έχει να κάνει, μιά με τις οφσόρ, μια με τα σκάφη, μια με τα εξοχικά που έχτισαν με κρατικές επιδοτήσεις κ.λπ δεν του περνάει απ' το μυαλό του Πανάρα... αχ ρε μεγάλε και πως θα γελάμε μετά τις επόμενες εκλογές που θα εξαφανιστείς....]

Αιχμές για τις δημοσκοπήσεις άφησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, μιλώντας στην εκπομπή των Κώστα Χαρδαβέλλα και Αγγελικής Λάζου στον RealFM 97.8.

Σε ερώτηση για τα ποσοστά που συγκεντρώνουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, ο κ. Καμμένος δήλωσε:
«Ποιες δημοσκοπήσεις; Οι δημοσκοπήσεις που βγάζανε την Κίνηση των 58 στο 17%, πριν από δύο μήνες; Οι δημοσκοπήσεις που λέγανε ότι ο Σημίτης είναι ο καταλληλότερος Πρωθυπουργός, πριν καταρρεύσει;», ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και σε ένα γεγονός που του συνέβη. «Μου ζήτησε ιδιοκτήτης μίας εταιρείας 6.000 ευρώ το μήνα, για να με βγάλουν, όπως είπε, εκεί που πρέπει», τόνισε ο κ. Καμμένος.

Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων υπογράμμισε πως οι δηλώσεις της κυβέρνησης ότι η χώρα θα βγει στις αγορές είναι ένα σενάριο που πλάθει η σημερινή κυβέρνηση.