21 Μαρτίου 2014

Η Γιουνάιτεντ απέναντι στην Μπάγερν -Τα ζευγάρια των 8 του CL-Οι «8» του Europa League

Δυο αναμετρήσεις με ξεκάθαρα φαβορί αλλά και δύο μεγάλα ντέρμπι ανέδειξε η κληρωτίδα στην Νιόν για τα προημιτελικά του Champions League.

Η περσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μπάγερν, θα αντιμετωπίσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που έμεινε ζωντανή μετά το 3-0 επί του Ολυμπιακού, ενώ η φιναλίστ του 2013, Ντόρτμουντ, θα...
έχει δύσκολο έργο απέναντι στην φορμαρισμένη Ρεάλ, που μοιάζει πιο έτοιμη από ποτέ για να επιστρέψει στον θρόνο της μετά από 12 χρόνια.

Η κλήρωση έβγαλε και ισπανικό εμφύλιο, με την Μπαρτσελόνα να αντιμετωπίζει την έκπληξη της φετινής διοργάνωσης, Ατλέτικο Μαδρίτης.

Σπουδαίες αναμένονται και οι αναμετρήσεις της Τσέλσι με την Παρί σεν Ζερμέν. Η "Μπλέ" του Μουρίνιο δεν θα έχει εύκολο έργο απέναντι στον διψασμένο Ιμπραίμοβιτς και τους άλλους ακριβοπληρωμένους αστέρες των Παριζιάνων.

Οι «8» του Europa League

Το ζευγάρι της Λιόν με τη Γιουβέντους ξεχωρίζει στην προημιτελική φάση του Europa League, η κλήρωση της οποίας διενεργήθηκε το μεσημέσι της Παρασκευής στη Νιόν της Ελβετίας.

Αμφίρροπες αναμένονται οι αναμετρήσεις της Πόρτο με τη Σεβίλη, ενώ Μπενφίκα και Βαλένθια έχουν τον πρώτο λόγο απέναντι σε Αλκμααρ και Βασιλεία, αντίστοιχα.

Συνοπτικά τα ζευγάρια των προημιτελικών:

Αλκμααρ (Ολλανδία) - Μπενφίκα (Πορτογαλία)

Λιόν (Γαλλία) - Γιουβέντους (Ιταλία)

Βασιλεία (Ελβετία) - Βαλένθια (Ισπανία)

Πόρτο (Πορτογαλία) - Σεβίλη (Ισπανία)

Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στις 3 Απριλίου και οι ρεβάνς στις 10 του ίδιου μήνα.