14 Μαρτίου 2014

Γατάκια τα μάθατε; Ο Πρόεδρος της Adidas νέος Πρόεδρος του Συμβουλίου Επιστασίας της FC Bayern

O Herbert Hainer εκλέχθηκε πρόεδρος του συμβουλίου επιστασίας της Μπάγιερν Μονάχου. Το συγκεκριμένο συμβούλιο προίσταται του συλλόγου και ελέγχει το προεδρείο της ομάδας ανά πάσα στιγμή. Πρόεδρος μέχρι της σύγκλιση έκτακτης ΓΣ για την εκλογή νέου, θα είναι ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος Κάρλ Χοπφνερ. Μέχρι τώρα και τις δύο θέσεις...

της κατείχε ο Ούλι Χένες.

Ο νέος Πρόεδρος είναι στην Adidas από το 1987 και προίσταται της γνωστής εταιρίας από το 2001. Συμμετέχει επίσης στα ίδια συμβούλια της Allianz και της  Lufthansa. Οι εταιρίες αυτές είναι και χορηγοί της ομάδας του Μονάχου.

Να θυμίσουμε επίσης ότι η Adidas, όπως και η Allianz και Audi κατέχει από 10% της FC Bayern Α.Ε. ενώ το υπόλοιπο 70% το κατέχει η ερασιτεχνική ομάδα και τα μέλη που είναι γραμμένα στον σύλλογο.

Τέλος να τονίσουμε ότι όλα τα στελέχη της ομάδας εξήραν το έργο του Χένες που πραγματικά τα τελευταία 15 χρόνια απογείωσε τον σύλλογο ενώ ο Γκουαρδιόλα πριν λίγο στη συνέντευξη τύπου ευχήθηκε να ξαναγυρίσει σύντομα κοντά τους.

Όσον αφορά τη φυλακή που θα πάει σε μερικές εβδομάδες (αν δεν καταθέσει έφεση η εισαγγελία... που μάλλον δεν θα καταθέσει αφού όλα δείχνουν ότι η ποινή είναι προϊόν διαπραγμάτευσης μεταξύ δικηγόρων Χένες, εισαγγελίας και δικαστηρίου), έχει πολλές πιθανότητες να είναι μόνος σε κελί καθώς τα 3/4 των κρατουμένων ζουν σε ατομικά κελιά... στα οποία βέβαια απαγορεύονται οι αποκωδικοποιητές, που σημαίνει ότι ο Χένες δεν θα μπορεί να βλέπει την Μπαγιερν στο Πρωτάθλημα και στο CL...

Διαβάστε εδώ πόσο θα κάτσει φυλακή και πότε θα αρχίσει να παίρνει άδειες