31 Μαρτίου 2014

Πατριώτες του κ@λου ALERT! Επαληθεύονται οι προφητείες! Έτρεξε να σφίξει το χέρι το Ερντογάν ο Πούτιν

Φτάσαμε ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στην πραγματοποίηση της προφητείας του Παίσιου των ψεκασμένων! Λίγο ακόμα και ο προαιώνιος σύμμαχος της χώρας, ο Πούτιν θα μας ζητήσει τη Θράκη για να την παραδώσει προσωπικά στον "ομόδοξό" του Ερντογάν 

Πρώτος που τον συνεχάρη μετά τον θρίαμβο του στις δημοτικές εκλογές

Ο πρώτος ηγέτης που συνεχάρη τον Ταγίπ Ερντογάν για τη νίκη του κόμματός του στις τοπικές εκλογές στην Τουρκία ήταν ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Παρά τις διαφωνίες που έχουν κατά καιρούς προκύψει μεταξύ της Μόσχας και της Άγκυρας για διάφορα ζητήματα, ειδικά όσον αφορά στην Συρία και στην Κριμαία, ο Πούτιν έσπευσε να συγχαρεί τον ομόλογό του, πριν περάσει καν το πρώτο 24ωρο από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.
Σύμφωνα μάλιστα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων, ο Ρώσος πρόεδρος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νίκη Ερντογάν.
Σύμφωνα με τις επιταγές του ΝΑΤΟ, του οποίου η Τουρκία είναι μέλος, αρνήθηκε να αναγνωρίσρι την προσάρτηση της Κριμαίας και έχει ασκήσει σκληρή κριτική κατά της απόφασης της Μόσχας να εισβάλλει με στρατό στην περιοχή αυτή της Μαύρης Θάλασσας, θέλοντας να προστατέψει του τουρκόφωνους Τατάρους μουσουλμάνους.

Τέλος να θυμίσουμε ότι τη μέρα που η Τουρκία καταδίκαζε την εισβολή της Ρωσίας στην Κριμαία, η Ρωσία υπέγραφε τουριστική συμφωνία ανάπτυξης του τουρισμού με την Τουρκία...